Κινηματογραφος

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Ο Μπο φοβάται» με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ

Σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Άρι Άστερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Joaquin Phoenix είναι vegan
O Joaquin Phoenix είναι vegan © EPA

Xοακίν Φίνιξ: Το τρέιλερ της ταινίας «Ο Μπο φοβάται» κυκλοφόρησε

Η νέα ταινία του Αρι Αστερ «Disappointment Blvd.» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ και θα είναι «ένα οικείο πορτρέτο δεκαετιών ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών», έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον της κινηματογραφικής κοινότητας. To στούντο A24 έδωσε στην δημοσιότητα ένα από τα τρέιλερ της ταινίας. 

Η επίσημη σύνοψη του «Beau Is Afraid» από την A24 έχει ως εξής: «Ένας παρανοϊκός άνδρας ξεκινά μια επική οδύσσεια για να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του στην τολμηρή νέα ταινία του σεναριογράφου-σκηνοθέτη Άρι Άστερ». Αλλά από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε μέσα στο 2021 μέχρι σήμερα φαίνεται πως πέρασε από διάφορες αλλαγές και η πιο σημαντική ήρθε τώρα με την αλλαγή του τίτλου σε «Beau Is Afraid», ο οποίος παρουσιάστηκε με την πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας.

Ο Φοίνιξ θα παίξει στη νέα ταινία του Άστερ μετά τον ρόλο του Άρθουρ Φλεκ στην ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς για την DC Comics το 2019, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη ταινία του φεστιβάλ «C'mon, C'mon» του Μάικ Μιλς για το 2019, ως ραδιοφωνικός δημοσιογράφος. Θα υποδυθεί ξανά τον Άρθουρ Φλεκ απέναντι από τη Lady Gaga στο "Joker: Folie à Deux", το οποίο χαρακτηρίζεται ως μιούζικαλ.

Στην ταινία, στην οποία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Νέιθαν Λέιν, Πάτι ΛουΠον, Εϊμι Ράιαν, Κάιλι Ρότζερς, Πάρκερ Πόσεϊ, Μάικλ Γκαντολφίνι, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον και Ρίτσαρντ Κινγκ, φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Πολλοί υποθέτουν πως θα κάνει πρεμιέρα σε κάποιο μεγάλο φεστιβάλ, όπως εκείνο της Βενετίας ή ακόμα και στις Κάννες.

Beau Is Afraid | Official Trailer HD | A24

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 ψυχεδελικές καλτ ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου
10 ψυχεδελικές καλτ ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου

Ταινίες, κυρίως από το Νέο Κύμα —συχνά με πολλά «avant-garde» στοιχεία— που ξεχώρισαν για την εκκεντρική τους πλοκή και τις δυνατές τους εικόνες, αποκτώντας με τα χρόνια καλτ «status»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY