Κινηματογραφος

Η Ρίτα Όρα πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία «Descendants: The Pocketwatch» του Disney+

Αυτή δεν είναι η πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Rita Ora θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Descendants: The Pocketwatch» του Disney+
© EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ρίτα Όρα: Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Descendants: The Pocketwatch» του Disney+

Η Ρίτα Όρα θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία «Descendants: The Pocketwatch» του Disney+ η οποία αποτελεί μέρος του ομώνυμο franchise και θα διαδραματίζεται επίσης στα φαντασιακά εδάφη του Auradon και του Isle of the Lost.

Η τραγουδίστρια θα υποδυθεί την κακιά Queen of Hearts, που κυβερνά το βασίλειο των Wonderful, ενώ η Brandy θα επιστρέψει στον ρόλο της Σταχτοπούτας.

Σύμφωνα με την περιγραφή του «Descendants: The Pocketwatch»: «Η νέα εκτεταμένη ιστορία θα συναντήσει τις διαμετρικά αντίθετες Red και Chloe να διασταυρώνονται σε μια σημαντική γιορτή στο Auradon, όταν ξεσπά ένα απρόσμενο χάος». «Προκειμένου να αποτρέψουν το επικείμενο πραξικόπημα, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, μέσω ενός μαγικού ρολογιού τσέπης που δημιούργησε ο γιος του Mad Hatter, για να σταματήσουν ένα γεγονός που θα επιφέρει σοβαρές συνέπειες». 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Όρα παίζει στον κινηματογράφο αφού έχει συμμετάσχει στην εισπρακτικά επιτυχημένη τριλογία του «Fifty Shades of Grey» και στην «Pokémon Detective Pikachu».

Η 32χρονη τραγουδίστρια της pop πρωταγωνιστεί μαζί με την εκλιπούσα Κάρι Φίσερ στην επερχόμενη ταινία «Wonderwell», που γυρίστηκε το καλοκαίρι το 2016, αλλά ολοκληρώθηκε φέτος. Παράλληλα θα παίξει στο prequel «του Beauty and the Beast» έχοντας δηλώσει χαρακτηριστικά  «Δεν μπορώ να το κρατήσω άλλο μυστικό. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω στο prequel του Beauty and the Beast. Ως παιδί, έβλεπα την ταινία με την οικογένειά μου ξανά και ξανά και ερωτεύτηκα αμέσως τη μουσική και τους χαρακτήρες. Δεν περίμενα ότι θα γίνω μέρος αυτού. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ