Κινηματογραφος

Η Τέιλορ Σουίφτ θα σκηνοθετήσει ταινία μεγάλου μήκους

Το νέο εγχείρημα της ποπ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στις τουρνέ μετά από 5 χρόνια με το «The Eras Tour»
Η Τέιλορ Σουίφτ © ΕPA

Το νέο βήμα της Τέιλορ Σουίφτ: Σκηνοθετεί την πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία

Η Τέιλορ Σουίφτ αναμένεται να σκηνοθετήσει την πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία σε παραγωγή της Searchlight Pictures και σενάριο που έγραψε η ίδια η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός. 

Οι πρόεδροι της εταιρείας παραγωγής Ντέιβιντ Γκρινμπάουμ και Μάθιου Γκρίνφιλντ ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: «Η Τέιλορ είναι καλλιτέχνις που ανήκει σε μια ολόκληρη γενιά, είναι επίσης αφηγήτρια. Πρόκειται για μεγάλη χαρά και προνόμιο το ότι συνεργαζόμαστε μαζί της σε αυτό το νέο δημιουργικό ταξίδι». 

Η Σουίφτ, η οποία τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο «Midnights» – μια δισκογραφική δουλειά που την εκτόξευσε στην κορυφή των τσαρτ, έγραψε  έγινε πρόσφατα ο μοναδικός σόλο καλλιτέχνης που κέρδισε δύο φορές το βραβείο της Καλύτερης Σκηνοθεσίας στα MTV Video Music Awards για τη δουλειά της στο «All Too Well: The Short Film» και στο «The Man».

Η αστέρας της pop έχει κερδίσει 11 βραβεία Grammy και είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει τρεις φορές το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς με τους δίσκους «Fearless», «1989» και «Folklore»

Η Σουίφτ γνωρίζει ήδη τον κόσμο του κινηματογράφου με τη συμμετοχή της στις ταινίες «Valentine’s Day» (2010), «Cats» (2019) και, φέτος, στην ταινία «Amsterdam» του David O. Russell.

Taylor Swift - All Too Well: The Short Film

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ