Κινηματογραφος

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δεν θα σκηνοθετήσει τελικά την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του

Η παραγωγή θα συνεχιστεί με άλλον σκηνοθέτη - Πρωταγωνίστρια η Κέιτ Μπλάνσετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλμοδόβαρ - Κέιτ Μπλάνσετ
Πέδρο Αλμοδόβαρ - Κέιτ Μπλάνσετ © EPA Pool

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ αποχωρεί από το «A Manual for Cleaning Women».

Ο Πέδρο Αλμοδοβάρ δήλωσε ότι αποσύρεται από τη σκηνοθεσία της μεταφοράς του «Manual for Cleaning Women» με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπλάνσετ, καθώς δεν είναι έτοιμος να αναλάβει ένα εγχείρημα τέτοιου μεγέθους. «Ήταν μια πολύ επώδυνη απόφαση για μένα. Ονειρευόμουν να συνεργαστώ με την Κέιτ για πολύ καιρό», ανέφερε ο Πέδρο.«Η Dirty Films (σ.σ. η εταιρεία παραγωγής) ήταν πολύ γενναιόδωρη και ήμουν τυφλωμένος από ενθουσιασμό, αλλά δυστυχώς, νιώθω ότι δεν μπορώ πια να γυρίσω αυτό το φιλμ όπως το οραματίστηκα». 

Οι παραγωγοί της ταινίας Κέιτ Μπλάνσετ, Αντριου Απτον και Κόκο Φραντσίνι, έβγαλαν από κοινού δήλωση λέγοντας «σεβόμαστε απόλυτα τον Πέδρο και την εξαιρετική δουλειά του, και παρόλο που τα αστέρια μπορεί να μην έχουν ευθυγραμμιστεί αυτή τη φορά, ελπίζουμε να συνεργαστούμε με τον Πέδρο και τον El Deseo σε μια άλλη ταινία στο μέλλον».

Η ταινία θα είχε τίτλο «A Manual for Cleaning Women» και θα βασίζονταν στο ομότιτλο βιβλίο της Λουσία Μπερλίν, μια ανθολογία 43 μικρών ιστοριών για γυναίκες σε αρκετά απαιτητικές δουλειές. Ωστόσο το πρότζεκτ θα προχωρήσει, με την παραγωγή να αναζητά ήδη άλλο σκηνοθέτη.

Όσο για τον Αλμοδοβάρ, ολοκλήρωσε το μικρού μήκους γουέστερν του με τον Ίθαν Χοκ και τον Πέδρο Πασκάλ, έχει ήδη κι άλλο ένα αγγλόφωνο μικρού μήκους στο ενεργητικό του, τη διασκευή της «Ανθρώπινης φωνής» του Κοκτό με την Τίλντα Σουίντον, αλλά το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του στην αγγλόφωνη μυθοπλασία μάλλον θα περιμένει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ