Κινηματογραφος

Ο Τσάρλι Σιν έλυσε εξωδικαστικά την υπόθεση καταγγελίας πρώην συντρόφου του

Τον κατηγόρησε πως την εξέθεσε στον HIV

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
charlie-sheen.jpg
EPA/RICK GIASE

Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τον Τσάρλι Σιν για την υπόθεση καταγγελίας πρώην συντρόφου του - Τον κατηγόρησε πως την εξέθεσε στον HIV.

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ήρθε ο Τσάρλι Σιν με πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατηγόρησε ότι την εξέθεσε εν γνώση του στον HIV, σύμφωνα με το TMZ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός κατέβαλε 120.000 δολάρια.

Η ενάγουσα, γνωστή μόνο ως Jane Doe, στα νομικά έγγραφα που είχε καταθέσει στα δικαστήρια τον Ιούνιο του 2017 είχε ισχυριστεί πως γνώρισε τον Σιν τον Σεπτέμβριο του 2015 και άρχισαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις λίγο αργότερα.

Φέρεται ότι αρχικά χρησιμοποιούσαν προφυλάξεις, αλλά στη συνέχεια, όπως είπε η ενάγουσα σταμάτησαν και είχαν ελεύθερες επαφές, καθώς ο ηθοποιός τη διαβεβαίωσε ότι δεν έπασχε από κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.

Ωστόσο στη συνέχεια της ομολόγησε πως ήταν θετικός στον ιό HIV - κάτι που ο ίδιος γνώριζε από το 2011- και φέρεται να της έδωσε χάπια για να την προστατεύσει από τον ιό.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι η πρώτη που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός καθώς το 2016 αποκαλύφθηκε ότι ο Σιν είχε εκθέσει εν γνώσει του τουλάχιστον 25 σεξουαλικούς συντρόφους του στον ιό HIV, αφού δεν τους ενημέρωσε ότι ήταν φορέας του ιού. Προσπαθώντας να υπερασπιστεί τις πράξεις του, υποστήριξε τότε ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία κατά τη διάρκεια των εν λόγω συναντήσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ