Κινηματογραφος

«Blonde»: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας για τη Μέριλιν Μονρό

Πρωταγωνιστεί η κουβανέζικης καταγωγής ηθοποιός Άνα Ντε Άρμας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Blonde»: Μια ματιά πίσω από την λάμψη της Μέριλιν Μονρό στο τρέιλερ της ταινίας
Μέριλιν Μονρό (film) © Νetflix

«Blonde»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας για τη Μέριλιν Μονρό.

Το «Blonde», που σκηνοθετεί ο Άντριου Ντόμινικ, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς και θα είναι μια μυθοπλαστική απεικόνιση του εσωτερικού κόσμου της ηθοποιού και της ταραχώδους ζωής της Mέριλιν Μονρό

Η ταινία κάνει μια ρεαλιστική βουτιά στις ψυχολογικές διακυμάνσεις της Μονρό, η οποία σύμφωνα με τον σκηνοθέτη προσπαθεί να «θεραπεύσει το εσωτερικό της παιδί».

Η ίδια η πρωταγωνίστρια του «Blonde», Άνα ντε Άρμας, αναφερόμενη στον σκηνοθέτη Άντριου Ντόμινικ, λέει ότι: «Ήθελε ο κόσμος να βιώσει πώς ήταν να είσαι όχι μόνο η Μέριλιν αλλά και η Νόρμα Τζιν [σ.σ.: το πραγματικό όνομα της Μονρό]. Βρήκα αυτήν την πιο τολμηρή, όχι απολογητική και φεμινιστική θέση της ταινίας στην ιστορία της που έχω δει ποτέ». 

Όσοι βρεθούν στο Φεστιβάλ της Βενετίας, που φέτος θα διεξαχθεί από 31 Αυγούστου ως 10 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δούν και την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.

Αυτή η βιογραφία της Μονρό φέρει την υπογραφή του Netflix στην παραγωγή και πρόσφατα κρίθηκε ως ακατάλληλη για ανηλίκους, δηλαδή NC-17 (ακατάλληλη για κάτω των 17) για το «σεξουαλικό περιεχόμενό» της.

BLONDE | Official Trailer | Netflix

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ