Κινηματογραφος

Η αλλαγή του Μπρένταν Φρέιζερ για το «The Whale» του Ντάρεν Αρονόφσκι

Θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τhe Whale του Ντάρεν Αρονόφσκι
Μπρένταν Φρέιζερ © Variety/screenshot

«The Whale» του Ντάρεν Αρονόφσκι - Η μεταμόρφωση του Μπρένταν Φρέιζερ. 

Το «The Whale» είναι η πρώτη ταινία του Nτάρεν Αρονόφκσι μετά το «mother!» του 2017, το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο θεατρικό του Σάμιουελ Ντ. Χάντερ, όπου ο καναδός ηθοποιός Μπρένταν Φρέιζερ υποδύεται έναν άντρα που ζει απομονωμένος στο διαμέρισμά του, ναυαγισμένος στον καναπέ του, τρώγοντας μέχρις ότου ο θάνατος τον σταματήσει.

Για το «The Whale», ο Αρονόφσκι συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τον Μάθιου Λιμπατίκ στην διεύθυνση φωτογραφίας, ενώ, πέρα από τον Μπρένταν Φρέιζερ, σε αυτό θα δούμε επίσης την Χονγκ Τσάου, τον Τάι Σίμπκινς, την Σαμάνθα Μόρτον, αλλά και την Σέιντι Σινκ, που οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από το «Stranger Things».

Η τελευταία υποδύεται και την κόρη του Φρέιζερ, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο ενός δασκάλου με διατροφική διαταραχή που προσπαθεί να ανακτήσει και πάλι τις σχέσεις με την κόρη του. 

Πέρυσι, ο πρωταγωνιστής Μπρένταν Φρέιζερ είχε δηλώσει στο Unilad για τον ρόλο του στην ταινία: «Θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω. Η γκαρνταρόμπα και τα κοστούμια ήταν πολύπλοκα. Σίγουρα αυτό θα είναι πολύ μακριά από ό,τι έχω κάνει, όχι να το παίξω σεμνότυφος. Ξέρω ότι θα αφήσει ισχυρή εντύπωση». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ