Κινηματογραφος

Βραβεία Tony: Στο κλαμπ των «EGOT» η Τζένιφερ Χάντσον μετά τη νίκη της

Η πολυτάλαντη αφροαμερικανίδα είχε αποσπάσει Όσκαρ για το «Dreamgirls»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Τζένιφερ Χάντσον κέρδισε Tony
H Τζένιφερ Χάντσον © Getty Images/Ideal Image

Τζένιφερ Χάντσον: Κέρδισε βραβείο Tony και εντάχθηκε στο κλαμπ των ανθρώπων που έχουν κερδίσει βραβεία Emmy, Grammy, Όσκαρ και Tony.

Η μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου θεάτρου επέστρεψε μετά την πανδημία στο Radio City Music Hallo και η Τζένιφερ Χάντσον έγινε η τελευταία σταρ που εντάχθηκε στο κλαμπ EGOT - των ανθρώπων δηλαδή που έχουν κερδίσει βραβεία Emmy, Grammy, Όσκαρ και Tony.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πήρε μία από τις τιμητικές διακρίσεις στο Μπρόντγουεϊ ως παραγωγός του «A Strange Loop» το οποίο κέρδισε το βραβείο καλύτερου μιούζικαλ. Αυτό την έκανε το 17ο άτομο που έχει λάβει και τα τέσσερα κύρια βραβεία της αμερικανικής showbusiness. Είναι η δεύτερη μαύρη γυναίκα που το καταφέρνει, μετά την Whoopi Goldberg.

Η Χάντσον κέρδισε το Όσκαρ της το 2006 για την ταινία «Dreamgirls». Έχει κερδίσει δύο Grammy και πήρε πέρυσι ένα Daytime Emmy ως εκτελεστική παραγωγός της διαδραστικής σειράς κινουμένων σχεδίων Baba Yaga.

Είναι μία από τους περισσότερους από 35 παραγωγούς του A Strange Loop, μαζί με άλλους αστέρες όπως οι RuPaul, Don Cheadle, Mindy Kaling, Billy Porter και Alan Cumming.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ