- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας «Mission Impossible Dead Reckoning Part 1»
Πρόκειται για μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία
Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας του Τομ Κρούζ «Mission: Impossible: Dead Reckoning Part 1» η οποία αναμένεται στις αίθουσες το 2023.
Το «Mission: Impossible: Dead Reckoning Part 1» (ή όπως είναι ο ελληνικός της τίτλος «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο») θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες το 2023 και το τρέιλερ, όπως περίμενε κανείς, δείχνει εντυπωσιακό.
Μπορεί να γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την υπόθεση, αλλά αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι στην ταινία, μαζί με τον Toμ Κρουζ, πρωταγωνιστούν οι Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, Χέιλι Άτγουελ, Σέι Γουίγκαμ, Πομ Κλεμεντιέφ, Εσάι Μοράλες, Χένρι Τσέρνι, Ρομπ Ντέλανεϊ, Κάρι Έλγουις, Ιντίρα Βάρμα, Μαρκ Γκάτις, Τσαρλς Παρνέλ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις και Φρέντερικ Σμιντ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety η πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του «Mission: Impossible - Fallout» είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.
Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Τομ Κρουζ να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Η κόρη ενός ζευγαριού Αμερικανών που ζει μόνιμα στο Κάιρο εξαφανίζεται μυστηριωδώς
Η σούπερ σταρ της ποπ μουσικής Mother Mary βιώνει μια ανεξήγητη κρίση ταυτότητας
Η Έινε και ο Τόμας, γονείς δύο κοριτσιών, χωρίζουν φιλικά έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου, καθώς ο μεσήλικας Τόμας έχει βρει νέα σύντροφο
Yποδύεται έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τεράστια περιβαλλοντική κρίση
Μια ιστορία απόγνωσης και ελπίδας για τους κινηματογράφους όλου του κόσμου
Ένα prequel του House of the Dragon, που αφηγείται την κατάκτηση του Westeros από τους Targaryen
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.