- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Και ο Γκάρι Ολντμαν στο «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν
Ακόμα μία προσθήκη στο ήδη πλούσιο καστ
Και ο Γκάρι Ολντμαν θα βρίσκεται ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στο «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν.
Ένα ακόμα μεγάλο όνομα του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχεται να προστεθεί στο ήδη πλούσιο καστ της ταινίας «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν. Ο λόγος για τον Γκάρι Όλντμαν, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να κάνει κι αυτός ένα πέρασμα από την ταινία του Νόλαν γυρίζοντας μια μικρή σκήνη τον επόμενο μήνα, η οποία είναι μόλις μια σελίδα σεναρίου.
Το σενάριο της ταινίας, το οποίο έγραψε ο ίδιος ο Νόλαν, βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν και θα γυριστεί σε διάφορες τοποθεσίες της Αμερικής.
Στην εν λόγω ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του Όπενχαϊμερ, η Εμιλι Μπλαντ, η οποία θα παίξει τον ρόλο της συζύγου του Κάθριν «Κίτι» Οπενχάιμερ, οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον οι οποίοι θα παίξουν τους Λούις Στράους, πρόεδρο της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, και Αντιστράτηγο Λέσλι Γκρόουβς αντίστοιχα, η Φλόρενς Πιου, η οποία θα παίξει τον ρόλο της Τζιν Τάτλοκ, μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών που διατηρεί σχέση με τον Οπενχάιμερ, ο Ράμι Μάλεκ, ο οποίος θα παίξει έναν επιστήμονα, ο Μπένι Σάφντι, ο οποίος θα παίξει τον Εντουαρντ Τέλερ, έναν Ούγγρο Φυσικό που είναι γνωστός ως ο πατέρας της βόμβας υδρογόνου και μέλος του Manhattan Project, ο Μάικλ Ανγκαράνο ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Ρόμπερτ Σέρμπερ και Τζος Χάρτνετ ο οποίος θα παίξει τον πρωτοπόρο Αμερικανό πυρηνικό επιστήμονα Ερνεστ Λόρενς.
Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Ντέιν ΝτεΧαν, Ντίλαν Αρνολντ, Ντέιβιντ Κρούμχολτζ, Αλντεν Ερενραϊχ και Μάθιου Μοντίν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βιογραφικό φιλμ για τον βασιλιά της ποπ ξεπερνά το Oppenheimer και το Bohemian Rhapsody, παρά τις κακές κριτικές
Η συμφωνία χρειάζεται πλέον μόνο την έγκριση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον Μάικλ Τζάκσον
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.