Κινηματογραφος

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες

Για πρώτη φορά μετά την τραγωδία του «Rust»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άλεκ Μπόλντγουιν επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες
Ο Άλεκ Μπόλντγουιν επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες © EPA/JUSTIN LANE

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν θα επιστρέψει στην υποκριτική σε δύο ιταλικές χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά τον θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς σε δύο ιταλικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Άλεκ και ο αδερφός του Γουίλιαμ Μπόλντγουιν θα βρεθούν στην Ιταλία για να γυρίσουν τις ταινίες «Kid Santa» και «Billie's Magic World», δύο οικογενειακές κωμωδίες που συνδυάζουν ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια.

Τα γυρίσματα των έργων έχουν ήδη ξεκινήσει στη Ρώμη.

Άλεκ Μπόλντγουιν: Επανένωση με τον σκηνοθέτη, Φραντσέσκο Τσινκουεμάνι

Οι δύο ταινίες ενώνουν ξανά τον Μπόλντγουιν με τον σκηνοθέτη, Φραντσέσκο Τσινκουεμάνι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Andron» του 2015.

Στις 21 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» του Τζόελ Σούζα στη Σάντα Φε, ο Άλεκ Μπόλντγουιν, πρωταγωνιστής και παραγωγός του φιλμ, κατά τη διάρκεια πρόβας πυροβόλησε προς την κάμερα, όπως υποδείκνυε η σκηνή του. 

Το πιστόλι περιείχε κανονικές σφαίρες από τις οποίες σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας Χάλινα Χάτσινς και τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης.

Το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε δεν έχει απαγγείλει ακόμη σε κανέναν κατηγορίες για τον θάνατο της Χάτσινς, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Μήνυση στον Άλεκ Μπάλντουιν από την οικογένεια Χάτσινς

Μήνυση στον Άλεκ Μπάλντουιν υπέβαλε η οικογένεια της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας «Rust».

Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της Μάθιου Χάτσινς υπέβαλε μήνυση στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό για λογαριασμό του ίδιου και του γιου του, Άντρος Χάτσινς, ισχυριζόμενος ότι ο Μπάλντουιν πυροβόλησε απερίσκεπτα και σκότωσε τη σύζυγό του, σημειώνοντας πως η παραγωγή της ταινίας δεν έκανε τους τυπικούς ελέγχους ασφαλείας και δεν ακολούθησε το βασικό πρωτόκολλο με τους κανόνες ασφαλείας.

Αυτά είχαν ως συνέπεια τον θάνατό της, σύμφωνα με τη μήνυση την οποία κατέθεσε.

«Η Χαλίνα Χάτσινς άξιζε να ζήσει. Οι κατηγορούμενοι είχαν τη δύναμη να αποτρέψουν τον θάνατό της, αν έκαναν το καθήκον τους και προστάτευαν την ασφάλεια κάθε ατόμου στο σετ όπου υπήρχαν όπλα. Αγνόησαν καταγγελίες για παραβιάσεις ασφάλειας», σημειώνεται στη μήνυση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ