Κινηματογραφος

Nova Stars: Αυτές είναι οι «πεντάστερες» ταινίες του μήνα

Ταινίες που σημάδεψαν τα προηγούμενα κινηματογραφικά βραβεία

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1917_trench_1900.0.jpg

Nova Stars: Το pop-up κανάλι της Nova μας βάζει στο κλίμα των βραβείων παρουσιάζοντας μερικές από τις εμλβηματικότερες ταινίες των τελευταίων ετών.

To νέο Pop-Up κανάλι Nova Stars έχει ήδη ντεμπουτάρει με ταινίες από τα μεγαλύτερα studio του Hollywood και από όλον τον κόσμο και μέχρι τις 27 Mαρτίου τα αστέρια θα λάμπουν στην οθόνη μας. Τόσο μέσω του pop up καναλιού, όσο και στη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ, η Nova μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε καθημερινά δύο πολυβραβευμένες ταινίες των προηγούμενων χρόνων και να προετοιμαστούμε έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις βραδιές βραβείων που έρχονται στα… πολύ προσεχώς! Ενδεικτικά σας προτείνουμε τρεις ταινίες από το υπέροχο πρόγραμμα του Nova Stars για non-stop απόλαυση.

1917
Το κινηματογραφικό θαύμα του Σαμ Μέντες που απέσπασε 3 βραβεία Όσκαρ, έρχεται τηλεοπτικά αυτόν τον μήνα για live ή on demand θέαση στην απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία. Το εκπληκτικό αντιπολεμικό έπος που γυρίστηκε στη μεγαλύτερη του διάρκεια με μονοπλάνο απεικονίζει την αληθινή ιστορία των δύο βρετανών στρατιωτών Σκόφιλντ (Τζορτζ Μακέι) και Μπλέικ (Ντιν Τσαρλς Τσάπμαν) και μας μεταφέρει στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στη μεταφορά πληροφοριών από το ένα στρατόπεδο στο άλλο. Μπόνους η συμμετοχή του σπουδαίου Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σε ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Υποσχόμενη Νέα ΓυναίκαH ιστορία που εμπνεύστηκε η ηθοποιός Έμεραλντ Φένελ έγινε ταινία, απέσπασε το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και η ερμηνεία της Κάρεϊ Μάλιγκαν ήταν αρκετή για της δώσει την υποψηφιότητα για Όσκαρ τη χρονιά που μας πέρασε. Το κοινωνικό θρίλερ παρουσιάζει την τριαντάχρονη Κασάνδρα ή Κάσι, να δουλεύει ως υπάλληλος σε ένα συνοικιακό καφέ, να ζει ακόμη με τους γονείς της και να έχει χάσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για νέες φιλίες ή έρωτες. Οι μόνες στιγμές που φαίνεται να «ξυπνά» είναι όταν πηγαίνει το βράδυ σε μπαρ και ψαρεύει άντρες, υποδυόμενη τη μεθυσμένη. Σου φαίνεται μια γνώριμη ιστορία; Τόσο στο pop-up κανάλι Nova Stars, όσο και στην πλατφόρμα EON, της Nova, μπορείς μάθεις την υπέροχη ιστορία.

Ο Ιούδας και ο Μαύρος Μεσσίας
Η συγκλονιστική ταινία του Σάκα Κινγκ που έκανε το γύρο του κόσμου και έφτασε να μετρά 6 υποψηφιότητες και δύο βραβεία Όσκαρ, έρχεται στο πρόγραμμα του NovaStars. Tο φιλμ μας μεταφέρει στο 1968, όπου ο Γουίλιαμ Ο’Νιλ πέφτει στα δίχτυα του FBI και συμφωνεί να εισχωρήσει στους «Μαύρους Πάνθηρες» για να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον αρχηγό του. Η συνέχεια στις οθόνες μας, ακόμη και on demand, όποτε εμείς επιλέξουμε, μέσω της ΕΟΝ, της νέας πλατφόρμας της Nova.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ