Κινηματογραφος

Για πες καμιά καλή ταινία να δούμε το ΣΚ

Θρίλερ τις Παρασκευές, κλασικές αγαπημένες τις Κυριακές και bonus ευρωπαϊκός κινηματογράφος. Προσδεθείτε!

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
the-courier-2.jpg

Nova: Τα Σαββατοκύριακα είναι για ταινίες και εμείς σου προτείνουμε εκείνες που θα γεμίσουν τον χρόνο σου.

Ο χειμώνας σιγά – σιγά μας αποχαιρετά και όσο τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία της χρονιάς πλησιάζουν, τόσο όλοι όσοι φάγαμε τα βράδια μας παρακολουθώντας ό,τι νέο έχει βγει, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Η Nova μας καλεί στις απόλυτες κινηματογραφικές συγκινήσεις με αφιερώματα, πρεμιέρες και pop-up θεματικά κανάλια για κάθε γούστο και εμείς είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στην πιο απλή ερώτηση: «Για πες καμία καλή ταινία για το ΣΚ».

The Father
Μιας που αναφερθήκαμε στα κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία, τι καλύτερο από το να ρίξουμε μια (ακόμη) ματιά στην ταινία που σάρωσε πέρυσι. Ο συγκλονιστικός Άντονι Χόπκινς στη διασκευή ενός θεατρικού μιλά για την ανθρώπινη ταυτότητα, την εξουσία και το αδυσώπητο πέρασμα του χρόνου και τη σχέση του με τη μνήμη. Δίπλα του η υπέροχη Ολίβια Κόλμαν, συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία στα βραβεία της Ακαδημίας. «Ο πατέρας» είναι μια safe επιλογή ποιότητας και η Nova, μέσω της νέας πλατφόρμας EON, μας το δίνει στο πιάτο!

The Courier
Στο ίδιο κλίμα και ενώ ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ετοιμάζεται για την απογείωση του «Power of the Dog» στα φετινά βραβεία, προτείνουμε την επική του εμφάνιση ως κούριερ κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Η πραγματική ιστορία του Βρετανού Γκρέιβεν Γουίν που κατάφερε να αποσπάσει σημαντικά έγγραφα και στρατιωτικά μυστικά της ΕΣΣΔ κυρίως την περίοδο της κρίσης των πυραύλων, βλέπεται με μια ανάσα και είναι μέρος του ανανεωμένου προγράμματος της Nova, για προβολή live και on demand.

Οι Κυριακές είναι για κλασικά!
Classic Sundays: Οι αγαπημένες κλασικές ταινίες επιστρέφουν! Κάθε Κυριακή στις 17:00 στο Novacinema2HD έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε διαμάντια του παγκόσμιου κινηματογράφου και ούτε αυτό τον μήνα σκοπεύουμε να αφήσουμε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μέσω της νέας πλατφόρμας ΕΟΝ από τη Nova, μπορούμε να δούμε τις ίδιες ταινίες όποτε θέλουμε φυσικά γυρνώντας τον χρόνο πίσω. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε ότι ο Φεβρουάριος μας συνεπήρε με ταινίες όπως το «Όσα Παίρνει ο Άνεμος (Gone with the Wind)» του Βίκτορ Φλέμινγκ, το «Ο Αταίριαστος (Rumble Fish)» του Φράνσις Κόπολα, το «Ραντεβού με τα Αστέρια της Ποπ (Last Waltz)» του Σκορτσέζε.

Εσύ λοιπόν τι θα δεις αυτό το ΣK;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ