Κινηματογραφος

Ζεντάγια: Αυτός είναι ο αγαπημένος της Spiderman

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας του γνωστού ήρωα της Marvel

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ζεντάγια
Η Ζεντάγια © EPA/BRIAN COLE

H Ζεντάγια αποκάλυψε ότι ο Τομ Χόλαντ είναι ο αγαπημένος της Spider-Man λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας του γνωστού ήρωα της Marvel

Στην αποκάλυψη του ποιος είναι ο αγαπημένος της Spider-Man προχώρησε η Ζεντάγια, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας του γνωστού ήρωα της Marvel.

Κατά τη διάρκεια συμμετοχής της στο «Jimmy Kimmel Live», η 25χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στο φιλμ «Spider-Man: No Way Home», Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέικομπ Μπάταλον και Τομ Χόλαντ.

Σε όλους τους ηθοποιούς υποβλήθηκαν ερωτήσεις από παιδιά. Ο 11χρονος Μπρεντ ρώτησε τη Ζεντάγια: «Ποιος είναι ο καλύτερος Spider-Man κατά τη γνώμη σας; Ο Τόμπι Μαγκουάιρ, ο Τομ Χόλαντ ή ο Άντριου Γκάρφιλντ, πείτε μου τη γνώμη σας».

Η Ζεντάγια ξέσπασε σε γέλια προτού απαντήσει. «Λατρεύω την αυτοπεποίθηση» είπε για τον τρόπο με τον οποίο της έθεσε την ερώτηση ο 11χρονος.

«Άκου, δεν πρόκειται να μπω σε μπελάδες. Δεν πρόκειται να διαλέξω φαβορί, αλλά...» τόνισε αποκαλύπτοντας ότι ο Τομ Χόλαντ είναι ο αγαπημένος της Spider-Man.

Ο Τομ Χόλαντ και η Ζεντάγια εμφανίστηκαν μαζί στις ταινίες «Spider-Man: Homecoming» του 2017 και «Spider-Man: Far From Home» του 2019 και πρόκειται να επιστρέψουν στο επερχόμενο «Spider-Man: No Way Home».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ