Κινηματογραφος

Ο Ταραντίνο «βγάζει στο σφυρί» 7 σκηνές από το Pulp Fiction

Τα NFTs δομούνται πάνω στο λεγόμενο Μυστικό Δίκτυο (Secret Network)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
NFTs: Ο Ταραντίνο «βγάζει στο σφυρί» 7 σκηνές από το Pulp Fiction
O Koυέντιν Ταραντίνο © Getty Images/Ideal Images

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Kουεντίν Ταραντίνο βάζει σε δημοπρασία επτά κομμένες σκηνές από το «Pulp Fiction» με τη μορφή NFTs.

Ο Κουεντίν Ταραντίνο βραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος βάζει σε δημοπρασία επτά κομμένες σκηνές από το «Pulp Fiction» με τη μορφή NFTs (non-fungible tokens).Τα «συλλεκτικά αντικείμενα» θα δημοπρατηθούν στην πλατφόρμα για NFTs OpenSea.

Ο Ταραντίνο δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω αυτές τις αποκλειστικές σκηνές από το Pulf Fiction στους φίλους της ταινίας. Το Μυστικό Δίκτυο και τα Μυστικά NFTs παρέχουν έναν ολόκληρο νέο κόσμο για τη σύνδεση των φίλων με τους καλλιτέχνες και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού».

Τα NFTs δομούνται πάνω στο λεγόμενο Μυστικό Δίκτυο (Secret Network), ένα οικοσύστημα blockchain που θέτει ως προτεραιότητα την ιδιωτικότητα. Για τα μοναδικά NFTs του Pulp Fiction αλλά και τα υπόλοιπα που δημοπρατούνται στην πλατφόρμα, αυτό σημαίνει πως το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο αποκλειστικά από τους κατόχους αυτών των NFTs.

Το Μυστικό Δίκτυο ισχυρίζεται πως είναι το πρώτο blockchain με έξυπνα συμβόλαια προστασίας της ιδιωτικότητας, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα της συναλλαγής αλλά και της ιδιοκτησίας είναι κρυπτογραφημένα.

Παραδοσιακά, με τα NFTs να στηρίζονται σε άλλα blockchains όπως το Ethereum, τα στοιχεία αυτά ήταν δημόσια. Από τη μία η διαφάνεια στο blockchain επιτρέπει την επικύρωση αυτών των συναλλαγών, από την άλλη δημιουργεί ένα επίπεδο ανιχνευσιμότητας για κάθε συναλλαγή, παρά τα διαδικτυακά ψευδώνυμα και τα avatars που είναι δημοφιλή στον κόσμο των crypto.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ