Κινηματογραφος

A BLAST στο Λοκάρνο!

Η νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα ταξιδεύει

61858-136429.JPG
Χρήστος Εξαρχόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
73407-147872.jpg

Η Μαρία τρέχει στην Εθνική Οδό. Πίσω της, φωτιά και μια τσάντα γεμάτη λεφτά. Μπροστά της, ο ατέλειωτος δρόμος. Μόλις μία μέρα πριν, ήταν μια στοργική μητέρα, ερωτευμένη σύζυγος, υπεύθυνη κόρη. Σήμερα, έχει επαναστατήσει. Και είναι αποφασισμένη να σαρώσει στο πέρασμά της ό,τι αγάπησε ποτέ.

Αυτή είναι η σύνοψη της δεύτερης μεγάλου μήκους ταινίας «Α ΒLAST» του Σύλλα Τζουμέρκα, που μετά την εξαιρετική πορεία της «Χώρας Προέλευσης», συνεχίζει στα διεθνή φεστιβάλ και κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο (6 έως 16 Αυγούστου).

Με γυρίσματα σε Αθήνα, Αμβούργο και Πιερία και με κεντρική ηρωίδα την Αγγελική Παπούλια, το «A BLAST» μιλά για το τι σημαίνει να σε διαψεύδουν και να κάνεις κάτι γι' αυτό, σημειώνει ο σκηνοθέτης. Βίαιο και ειλικρινές, γενναίο σαν την ηρωίδα του, το «A BLAST» την ακολουθεί στην προσπάθειά της να ξαναπάρει τη ζωή της στα χέρια της. Μια ελληνική ιστορία πιο επίκαιρη από ποτέ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες τον χειμώνα από τη StraDa Films. Καλοτάξιδη!

Facebook page

n

n

Φωτογραφία: Σπύρος Στεργίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ