Κινηματογραφος

«Είμαι η Εκδίκηση!»: Νέο τρέιλερ του «Batman» του Ματ Ριβς

14 μήνες μετά από την πρεμιέρα του πρώτου τρέιλερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Νέο επικό τρέιλερ του «The Batman» του Ματ Ριβς
O ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον © Getty Images/Ideal Images

The Batman: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας του Ματ Ριβς, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Πότε κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

Μετά από αρκετές αναβολές, η ταινίa ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της και το «The Batman» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022. 

Έτσι λοιπόν, ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς έβαλε μια φωτογραφία με τον Batman να κοιτάζει το Γκόθαμ Σίτι από ψηλά γράφοντας «καλημέρα από την Γκόθαμ Σίτι. Ανυπομονώ να σας δείξω περισσότερα στο #DCFanDome αυτό το Σάββατο…»

 

 

Πρωταγωνιστές θα είναι οι Robert Pattinson ως Bruce Wayne/Batman, Colin Farrell ως Oswald Cobblepot/Penguin, Zoe Kravitz ως Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano ως Edward Nashton/The Riddler, Jeffrey Wright ως Επίτροπος Jim Gordon, John Turturro ως Carmine Falcone και Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, ενώ σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους θα βρεθούν οι Jayme Lawson και Peter Sarsgaard. Συν-σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Mattson Tomlin και παραγωγός ο Dylan Clark.

Το νέο τρέιλερ δίνει μια «γεύση» από την ταινία στους σινεφίλ, παρουσιάζοντας σκηνές που κόβουν την ανάσα και βάζοντάς μας στην σκοτεινή ατμόσφαιρα της Γκόθαμ Σίτι.

THE BATMAN – Main Trailer

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ