Κινηματογραφος

Venom 2: Το σίκουελ «σπάει» το αμερικανικό box office

Περισσότερα από 90 εκατομμύρια εισπράξεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Venom 2
Venom 2 © YouTube/FeelgoodEntertainment

Η ταινία «Venom: Let There Be Carnage» ξεπέρασε τα 90,1 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της καταγράφοντας νέο «πανδημικό ρεκόρ».

Το «Venom 2» με τον Τομ Χάρντι στον πρωταγωνιστικό ρόλο του κόμικ της Marvel, έσπασε το ρεκόρ που είχε κάνει η «Black Widow» με 80 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο. 

Όπως είπε σε δήλωση του προς τον Τύπο ο πρόεδρος της Sony Τομ Ρόθμαν «είμαστε χαρούμενοι που η υπομονή και η αποκλειστική κυκλοφορία στις αίθουσες ανταμείφθηκε με ρεκόρ εισπράξεων». 

«Οι επιδόσεις του «Venom 2» στο αμερικανικό box office επιβεβαιώνουν τη σημασία της κυκλοφορίας στην αίθουσα», σημείωσε από την πλευρά του, ο υπεύθυνος διανομής της Sony Εϊντριαν Σμιθ. 

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Andy Serkis (σ.σ. ο Άγγλος ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός για τους ρόλους του ως Caesar και Γκόλουμ) και πρωταγωνιστές τους Michelle Williams και Naomie Harris. Τον «κακό» Cletus Kasady/Carnage υποδύεται ο Γούντι Χάρελσον (Woody Harrelson). 

VENOM: LET THERE BE CARNAGE - Official Trailer 2 (HD)

Σημειώνεται ότι η πρώτη ταινία του 2018 κατάφερε να αγγίξει τα 213 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική και τα 856 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, νούμερο που αναμένεται να ξεπεράσει το «Venom 2», αν και όλα θα κριθούν από την απόφαση της Κίνας, η οποία το τελευταίο διάστημα «κόβει» μεγάλες ταινίες όπως το «Black Widow» και το «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» από τις οθόνες της.

Σε μικρή απόσταση ακολουθούν το Venom, το Shang-Chi (75 εκατ. δολάρια) και το «Fast and Furious 9» της Universal (70 εκατομμύρια δολάρια).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ