Κινηματογραφος

Cruella: Δείτε την μεταμόρφωση της Έμμα Στόουν ως Κρουέλα ντε Βιλ

Η ταινία της Ντίσνεϊ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2021

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έμμα Στόουν ως Κρουέλα ντε Βιλ στην ταινία «Cruella»
© Disney

Cruella: Κυκλοφόρησε το τρείλερ της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Έμμα Στόουν στον ρόλο της Κρουέλα ντε Βιλ

Η Έμμα Στόουν μοιάζει με ροκ σταρ από άλλη δεκαετία στο τρέιλερ της ταινίας της Ντίσνεϊ, «Cruella» που κυκλοφόρησε την Τετάρτη. Η –βραβευμένη με Όσκαρ– ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας πιο πανκ-ροκ εκδοχής της κακούργας Κρουέλα ντε Βιλ. «Είναι γεγονός ότι γεννήθηκα λαμπερή, κακιά και λίγο τρελή», λέει η ηθοποιός ως Κρουέλα στο τρέιλερ διάρκειας ενός λεπτού και 42 δευτερολέπτων. 

CRUELLA Trailer (2021)

Πρόκειται για ακόμα μια live action ταινία του δημοφιλούς στούντιο παραγωγής που βασίζεται στην ιστορία κινουμένων σχεδίων «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας». Μόνο που το νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ θα εστιάσει στα νεανικά χρόνια ενός από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της Ντίσνεϊ, πολύ πριν αιχμαλωτίσει τα κουτάβια με σκοπό να χρησιμοποιήσει το τρίχωμά τους για να φτιάξει γούνα. 

Η ιστορία του «Cruella» διαδραματίζεται την δεκαετία του 1970 στο Λονδίνο όπου μεγαλώνει η νεαρή Εστέλα. Στη συνέχεια θα προσπαθήσει να γίνει γνωστή στον χώρο της μόδας. Όμως για να επιτύχει το όνειρό της, θα οδηγηθεί σε μια σειρά από παράξενα γεγονότα. Μερικές ώρες πριν την κυκλοφορία του τρέιλερ, δημοσιεύτηκε η επίσημη αφίσα του φιλμ. «Μόλις τώρα ξεκινάω», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης στον λογαριασμό για την ταινία στο Twitter. 

Εκτός από την Έμμα Στόουν ως βασικός χαρακτήρας, στην ταινία συμμετέχουν οι Έμμα Τόμσον, Τζόελ Φράι, Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Έμιλι Μπίτσαμ και Μαρκ Στρόνγκ. Σκηνοθέτης του «Cruella» είναι ο Κρεγκ Γκιλέσπι («I, Tonya», «The Finest Hours»). Μαζί με την Ντάνα Φοξ («The Wedding Date», «Isn’t it Romantic», το σενάριο συνυπογράφει ο –υποψήφιος για Όσκαρ– σεναριογράφος της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Η Ευνοούμενη», Τόνι ΜακΝαμάρα. Εκτελεστική παραγωγός του πρότζεκτ είναι η Γκλεν Κλόουζ, η οποία υποδύθηκε την Κρουέλα ντε Βιλ στο live action ριμέικ του Στίβεν Χέρεκ «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» από το 1996.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί για να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Μαΐου από την Walt Disney Studios Motion Pictures. Ωστόσο, όπως συνέβη σε πολλές ταινίες, η ημερομηνία κυκλοφορίας πιθανόν και να αλλάξει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Στις αρχές Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε ότι η Έμμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος θα συνεργαστούν ξανά για την νέα ταινία του σκηνοθέτη «Poor Things».   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ