Κινηματογραφος

Κίρα Νάιτλι: Δεν θα ξαναγυρίσω ερωτικές σκηνές με άνδρα σκηνοθέτη

«Μου είναι άβολο να προσπαθήσω να απεικονίσω αυτό που φαντάζεται το ανδρικό βλέμμα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίρα Νάιτλι
Κίρα Νάιτλι © EPA/VICKIE FLORES

«Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω ερωτικές σκηνές με άνδρα σκηνοθέτη», ξεκαθάρισε η Κίρα Νάιτλι.

Η Κίρα Νάιτλι ανακοίνωσε πως στο μέλλον θα απορρίπτει κάθε πρόταση για συμμετοχή σε ερωτικές σκηνές ταινιών που σκηνοθετούνται από άνδρες. Η 35χρονη Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε την πρόθεσή της, μιλώντας στη σκηνοθέτιδα Λούλου Γουάνγκ και τη δημοσιογράφο Νταιάν Σόλγουεϊ για το podcast «Chanel Connects».

«Είναι κατά κάποιον τρόπο αυταρέσκεια αλλά και η ανδρική οπτική. Μου είναι πολύ άβολο να προσπαθήσω να απεικονίσω αυτό που φαντάζεται το ανδρικό βλέμμα. Δεν θέλω άλλο αυτές τις απαίσιες σκηνές σεξ όπου είναι όλοι ιδρωμένοι και αγκομαχούν. Δεν με ενδιαφέρει πλέον να κάνω κάτι τέτοιο», ανέφερε η Κίρα Νάιτλι.

Και συνέχισε: «Δίνω μεγάλη αξία στην εμφάνιση και το σώμα μου έχει κάνει ήδη δυο παιδιά και απλά θα προτιμούσα να μη στέκομαι γυμνή μπροστά σε ένα γκρουπ από άντρες. Αν γύριζα μία ιστορία για το ταξίδι της μητρότητας και του κορμιού, λυπάμαι αλλά θα το έκανα με γυναίκα στη σκηνοθεσία. Δεν έχω κάποια “απόλυτη απαγόρευση” αλλά ισχύει για τους άνδρες».

 

Δημοσιεύτηκε από The Independent στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

 

Τα τελευταία χρόνια, το Χόλιγουντ αλλάζει την προσέγγισή του για τις ερωτικές σκηνές. «Συντονιστές οικειότητας» προσλαμβάνονται σε πλατό ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών και είναι υπεύθυνοι να διασφαλίζουν πως οι ηθοποιοί δεν θα πιεστούν να κάνουν κάτι για το οποίο δεν αισθάνονται άνετα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ