Κινηματογραφος

Ο Μίκι Ρουρκ βόλτα στην Ακρόπολη, φυσικά με μάσκα (video)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μ@λ@κ@ς είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο χολιγουντιανός ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μίκι Ρουρκ βόλτα στην Ακρόπολη
Ο Μίκι Ρουρκ βόλτα στην Ακρόπολη © ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Μίκι Ρουρκ, φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, επισκέφθηκε την Ακρόπολη

Την Ακρόπολη επισκέφθηκε το απόγευμα ο Αμερικανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ, ο οποίος ξεναγήθηκε στον ιερό βράχο, φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς συμμετέχει στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Ποπόβιτς, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Μίλωντας στους δημοσιογράφους είπε σχετικά με τον ορωνοϊό «τώρα τα πράγματα είναι σοβαρά στην Ελλάδα ενώ στη Νέα Υόρκη δεν έχουμε πρόβλημα. Στην Καλιφορνια τα πράγματα παραμένουν σοβαρά», εμώ αποκάλεσε τον πρόεδρο Τραμπ μ@λ@κα.  «Είναι ψεύτης» είπε και «εξαπάτησε τον αμερικανικό λαό» δήλωσε.

Στην ταινία εκτός από τον Μίκι Ρουρκ πρωταγωνιστούν επίσης ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ που επίσης θα έρθει για γυρίσματα, ενώ πολλοί Έλληνες ηθοποιοί κρατούν επίσης ρόλους. Οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου είναι ορισμένοι από αυτούς.

Στην Αθήνα ο Μίκι Ρουρκ επισκέφθηκε την Ακρόπολη

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ