Κινηματογραφος

Diana Rigg: Πέθανε η "Οlenna Tyrell" του Game of Thrones

Υπήρξε επίσης James Bond girl στην ταινία On Her Majesty's Secret Service

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Diana Rigg
Diana Rigg © Getty Images / Hulton Archive

Η Diana Rigg, η οποία έγινε γνωστή παγκοσμίως από τη σειρά Game of Thrones και τους Avengers, πέθανε σε ηλικία 82 ετών

Η πολύ γνωστή ηθοποιός Diana Rigg, πρώην Bond girl αλλά και πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones πέθανε στα 82 της χρόνια.

Έγινε παγκοσμίως γνωστή ως OIenna Tyrell  στο Game of Thrones

Game of Thrones: Olenna Tyrell death scene

Η Rigg έπαιξε τον ρόλο της Countess Tracy di Vicenzo στην έκτη ταινία Bond με τίτλο «On Her Majesty's Secret Service». Επίσης, συμμετείχε στους The Avengers ως «Emma Peel».

Η Rigg πέθανε ήσυχα σήμερα ο πρωί, σύμφωνα με τον ατζέντη της. «Ήταν σπίτι με την οικογένεια της που ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα τους αυτές τις δύσκολες στιγμές». 

Μιλώντας για τους The Avngers, σε συνέντευξη του 2019 στον Guardian, ανέφερε πως είχε σοκαριστεί από το γεγονός ότι έγινε σύμβολο του σεξ μέσα σε μία νύχτα, προσθέτοντας ότι «δεν ήξερε πώς να το χειριστεί» και ότι κράτησε τα γράμματα που της έστελναν φαν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της καθώς δεν ήξερε πώς να απαντήσει αλλά πίστευε ότι ήταν αγενές να τα πετάξει. Στη συνέχεια, η μητέρα της, που έγινε γραμματέας της απάντησε στους πλέον ακατάλληλους γράφοντας: «Η κόρη μου είναι πολύ μεγάλη για εσάς. Πηγαίνετε να κάνετε ένα κρύο ντους!» 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ