Κινηματογραφος

Ζεντάγια: Θα ήταν τιμή μου να παίξω στο Kill Bill Vol. 3

«Βέβαια όλα αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο στο ίντερνετ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ζεντάγια
Η Ζεντάγια © EPA/NINA PROMMER

Θετική στο ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει στο τρίτο Kill Bill αν αυτό γυριστεί ως η κόρη της Βεμίτα Γκριν, εμφανίστηκε η Ζεντάγια.

Για την πρόταση της Βίβικα Φοξ να υποδυθεί την κόρη της στο νέο Kill Bill, σε περίπτωση που αυτό κυκλοφορήσει, μίλησε η Ζεντάγια.

Το σενάριο περί κυκλοφορίας και της τρίτης ταινίας Kill Bill υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στο διαδίκτυο, με τους πιστούς φίλους των ταινιών να τη ζητούν απεγνωσμένα από τον Κουεντίν Ταραντίνο.

Ο ίδιος πάντως σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο MTV είχε τονίσει πως το ενδεχόμενο αυτό τον ενδιαφέρει αρκετά, ενισχύοντας τις ελπίδες των φανς. 

Στα ίδια σενάρια που κυκλοφορούν, έχει δοθεί ήδη και η ιδέα της πλοκής, με τους φίλους της ταινίας να υποστηρίζουν πως αυτή θα πρέπει να αφορά την κόρη της Βεμίτα Γκριν (Βίβικα Φοξ), η οποία θα αναζητήσει τη Μπεατρίξ/«Νύφη» (Ούμα Θέρμαν) για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της. 

Μάλιστα, η Βίβικα Φοξ τοποθετήθηκε στην ιδέα αυτή, προτείνοντας μάλιστα την Ζεντάγια για τον ρόλο της «κόρης» της.

Από την πλευρά της, η Ζεντάγια μιλώντας στο «Dune», φυσικά σχολίασε αυτό το ενδεχόμενο, σημειώνοντας:

«Ναι, φυσικά και το διάβασα και σκέφτηκα ότι είναι πολύ μεγάλη μου τιμή. Η Βιβίκα Φοξ είναι καταπληκτική και με κολακεύει ιδιαίτερα η πρόταση αυτή. Βέβαια όλα αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο στο Ιντερνετ. Είναι μια ιδέα. Αλλά, ναι, θα ήταν μεγάλη μου τιμή...».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ