Κινηματογραφος

No Time To Die: Δείτε το νέο τρέιλερ του Τζέιμς Μποντ

Ο διαβολικός Ράμι Μάλεκ βάζει δύσκολα στον Ντάνιελ Κρεγκ και την παρέα του

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
NO TIME TO DIE | Trailer 2

No Time To Die: Ο Τζέιμς Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) εγκαταλείπει την Καραϊβική, για να κυνηγήσει τον «κακό» Ράμι Μάλεκ. Μαζί τους οι Λεά Σεϊντού και Λασάνα Λιντς.

Από την ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα, αρκεί ένα τηλεφώνημα για να χρειαστεί να σώσεις τον κόσμο: Πόσο Τζέιμς Μποντ είναι άραγε όλο αυτό το σενάριο; Στην ταινία «No Time To Die», ο Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει τη ζωή στη χώρα της Καραϊβικής. Η γαλήνη του όμως θα διακοπεί άδοξα, όταν ο παλιός του φίλος από την CIA, Φίλιξ Λέιτερ εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του.

3_1.jpg

Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Ένας νέος κόσμος όπως τον ονειρεύεται ο «κακός» Ράμι Μάλεκ είναι προ των πυλών. Τελευταία ελπίδα, ο Μποντ και η ομάδα του.

3_2.jpg

5.jpg

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, στο τελευταίο του κεφάλαιο ως Μποντ, θα βρεθεί σε μια αποστολή που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, που θα τον αλλάξει σαν πράκτορα (αλλά και σαν άνθρωπο) και θα αφήσει το στίγμα της σε αυτό το τεράστιο franchise. Η αυλαία για τον Ντάνιελ Κρεγκ στις τόσες Μποντ στιγμές του θα πέσει αυτόν τον χειμώνα με μια ταινία που έχει σκεφτεί και σκηνοθετήσει ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα. Από τις 12 Νοεμβρίου το «No Time To Die» έρχεται στους κινηματογράφους από την Tulip.

4.jpg

6.jpg

Πρωταγωνιστούν
Ντάνιελ Κρεγκ, Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, με τον Τζέφρι Ράιτ, τον Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Επίσης πρωταγωνιστούν οι Ρόρι Κινίαρ, Άνα ντε Αρμάς, Νταλί Μπενσάλα, Ντέιβιντ Ντένσικ και ο Μπίλι Μάγκνουσεν.

7.jpg

Σενάριο
Νιλ Πέρβις & Ρόμπερτ Γουέιντ και Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα και Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ

Ιστορία
Νιλ Πέρβις & Ρόμπερτ Γουέιντ και Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα

8.jpg

Σκηνοθεσία
Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα

Παραγωγή
Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ