Κινηματογραφος

Wonder Woman 1984: Νέο τρέιλερ με έμφαση στους «κακούς» (video)

Η Τσίτα και ο Μάξγουελ Λορντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Wonder Woman 1984 - Official Main Trailer

Την πρώτη γνωριμία με τους villains της ταινίας «Wonder Woman 1984» κάνει στο κοινό το νέο τρέιλερ που ήρθε στη δημοσιότητα.

Νέο τρέιλερ για το Wonder Woman 1984 που δίνει έμφαση κυρίως στους «κακούς» της ταινίας είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στο νέο υλικό που δημοσιοποιήθηκε βλέπουμε την Κρίστεν Γουίιγκ / Μπάρμπαρα Μινέρβα / Τσίτα, μία γυναίκα που βρίσκεται στο περιθώριο και μετατρέπεται σε villain και κεντρικό αντίπαλο της Νταϊάνα στην ταινία.

Ακόμα, εμφανίζεται και ο Μάξγουελ Λορντ, ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει πραγματικότητα ό,τι επιθυμήσεις - ή, τουλάχιστον, να σε κάνει να πιστέψεις ότι έγινε.

Τέλος, έχουμε τη μεγάλη έκπληξη της ταινίας, την επιστροφή του Στιβ Τρέβορ, τον οποίο και προσπαθεί η Νταϊάνα να εντάξει στην καθημερινότητα της δεκαετίας του 1980.

«Πραγματικά πιστεύω ότι η ταινία δείχνει τόσο ωραία στη μεγάλη οθόνη, θα κάνουμε υπομονή.» Ετσι σχολίασε η Πάτι Τζένκινς, στο DC FanDome, τις αναγκαστικές καθυστερήσεις στην πορεία του «Wonder Woman 1984» προς τις αίθουσες - τώρα η ταινία, που επρόκειτο να είναι το blockbuster του φετινού καλοκαιριού, έχει ημερομηνία εξόδου στις 2 Οκτωβρίου 2020.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ