Κινηματογραφος

Έγκλημα στο Νείλο: Έρχεται τον Οκτώβριο η νέα ταινία του Πουαρό

Μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Death on the Nile | Official Trailer | 20th Century Studios

Τον προσεχή Οκτώβριο θα επιστρέψει ο Ηρακλής Πουαρό στις κινηματογραφικές αίθουσες για να λύσει το «Έγκλημα στο Νείλο».

Στους κινηματογράφους επιστρέφει ο Κένεθ Μπράνα ως Ηρακλής Πουαρό με το «Έγκλημα στον Νείλο».

Μετά το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», ο δαιμόνιος ντετέκτιβ επισκέπτεται την Αίγυπτο όπου θα κληθεί να λύσει ακόμα ένα μυστηριώδες έγκλημα.

Τον Μπράνα στην ταινία θα πλαισιώσουν η Γκαλ Γκαντότ και ο Άρμι Χάμερ, οι οποίοι υποδύονται τους Λινέτ και Σάιμον, ένα ζευγάρι νεονύμφων που κάνουν το ταξίδι του μέλιτος σε μια κρουαζιέρα στον Νείλο. Οι διακοπές τους με τους φίλους τους και τους άλλους επιβάτες θα μετατραπούν γρήγορα σ ένα ερωτικό τρίγωνο κι ένα φόνο που, όπως ο Πουαρό ομολογεί, είναι πιο ειδεχθής απ' όσους έχει ως τώρα συναντήσει. 

Μαζί με τον Μπράνα ως Πουαρό και το ζεύγος Γκαλ Γκαντότ - Αρμι Χάμερ, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Εμα Μακί, Τομ Μπέιτμαν, Ράσελ Μπραντ, Ρόουζ Λέσλι, Λετίσια Ράιτ, Τζένιφερ Σόντερς, Ανέτ Μπένινγκ και Σοφία Οκονέντο.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη για έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου, παρότι, φυσικά, αυτό μπορεί ν' ανατραπεί ή αλλάξει από την επικαιρότητα. Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δεν είναι απλώς στιλάτο και μάλλον αισθησιακό, έχει και για σάουντρακ το «Policy of Truth» των Depeche Mode.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ