Κινηματογραφος

To Netflix ανακοίνωσε το τέλος του «La Casa de Papel»

Σε ποιες χώρες ξεκινούν τα γυρίσματα για τον 5ο και τελευταίο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Είναι επίσημο: Η 5η θα είναι και η τελευταία σεζόν για το «La Casa de Papel»
Είναι επίσημο: Η 5η θα είναι και η τελευταία σεζόν για το «La Casa de Papel» © Netflix

Ανακοινώθηκε το φινάλε στο «La Casa de Papel» - Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για τον 5ο και τελευταίο κύκλο - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα - Νέες αφίξεις στο cast.

Ανακοινώθηκε και επίσημα από το Netflix το τέλος της τηλεοπτικής σειράς «La Casa de Papel».

Η 5η σεζόν θα είναι και η τελευταία για το «La Casa de Papel», την ισπανική σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο με την καταιγιστική της δράση και τις συνεχείς ανατροπές.

Όπως ανακοίνωσε το Netflix, τα γυρίσματα για την 5η και τελευταία σεζόν του «La Casa de Papel» ξεκινούν σε Ισπανία, Δανία και Πορτογαλία. Ήδη, πριν από μερικές εβδομάδες, ο δημιουργός της ισπανικής σειράς, Άλεξ Πίνα, είχε ενημερώσει τους followers μέσα από το Instagram ότι το σενάριο του «La Casa de Papel» είναι έτοιμο.

Η 5η και τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και τα γυρίσματα ξεκινούν στις 3 Αυγούστου 2020.

«Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν» ανέφερε ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς Άλεξ Πίνα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ούρσουλα Κομπερό (Τόκιο), Άλβαρο Μόρτε (Ο Καθηγητής), Ιτζιάρ Ιτούνο (Λισαβώνα), Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), Μιγκέλ Χερράν (Ρίο), Χάιμε Λορέντε (Ντένβερ), Έστερ Αθέμπο (Στοκχόλμη), Ενρίκε Άρθε (Αρτούρο), Ντάρκο Πέριτς (Ελσίνκι), Χόβικ Κουτσκεριάν (Μπογκοτά), Λούκα Πέρος (Μασσαλία), Μπελέν Κουέστα (Μανίλα), Φερνάντο Κάβο (Συνταγματάρχης Ταμάγιο), Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα (Παλέρμο), Νάγουα Νίμρι (Επιθεωρητής Σιέρρα) και Χοσέ Μανουέλ Πόγα μεταξύ άλλων.

Money Heist | Series trailer | Netflix

«La Casa de Papel» - Νέες αφίξεις στο cast της σειράς

Ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε (Sky Rojo, Sense 8) και ο Πάτρικ Κριάντο (υποψήφιος για βραβείο Goya για τους ρόλους του στα La gran familia Española και Vivir sin permiso) προστίθενται στο cast της σειράς.

Executive Producer αναλαμβάνει ο Χεσούς Κολμενάρ μαζί με τον Άλεξ Πίνα ο οποίος διατηρεί και τη συνολική επιμέλεια της σειράς. Τη διεύθυνση παραγωγής αναλαμβάνει και πάλι η Κριστίνα Λόπεζ Φερράζ, ενώ συμπαραγωγοί τελούν και οι Χαβιέ Γκόμεζ Σαντάντερ (επικεφαλής σεναρίου), Μιγκέλ Αμόντεο (Διευθυντής Φωτογραφίας) και Έστερ Μαρτίνεζ-Λομπάτο.

«La Casa de Papel»: Στις 3 Αυγούστου αρχίζουν τα γυρίσματα για τον 5ο και τελευταίο κύκλο της ισπανικής σειράς
«La Casa de Papel» © Netflix

Πίσω από τη σκηνοθεσία του «La Casa De Papel» Μέρος 5 βρίσκονται οι Χεσούς Κολμενάρ, Κόλντο Σέρρα και Άλεξ Ροντρίγκο.

Money Heist: Part 4 | Official Trailer | Netflix

--------------------------

Σχετικά με το Netflix:

Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 193 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ