Κινηματογραφος

Reunion στο Zoom για τους πρωταγωνιστές του Lord of the Rings

Για την ενίσχυση της οργάνωσης No Kid Hungry

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
One Zoom to Rule Them All | Reunited Apart LORD OF THE RINGS Edition

Σε reunion μέσω zoom βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές των τριών ταινιών του «Lord of the Rings» για καλό σκοπό.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς εκπομπών Reunited Apart που παρουσιάζει ο Τζος Γκαντ βρέθηκαν οι ηθοποιοί του «Lord of the Rings».

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, ο Γκαντ ένωνε μέσω Zoom αγαπημένους ηθοποιούς που συνυπήρξαν σε μεγάλες επιτυχίες όπως το «Splash!», το «Back to the Future» και το «The Goonies».

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των πρωταγωνιστών της αγαπημένης τριλογίας του Τόλκιν με τους Φρόντο, Λέγκολας, Γκίμλι, Άραγκορν, Γκάνταλφ και φυσικά τον Γκόλουμ μεταξύ άλλων να δίνουν το «παρών». Συγκεκριμένα, στο online reunion βρέθηκαν οι Ελάιτζα Γουντ (Φρόντο), Ορλάντο Μπλουμ (Λέγκολας), Ιαν ΜακΚέλεν (Γκάνταλφ), Σον Οστιν (Σαμ), Μπίλι Μπόιντ (Πίπιν), Ντόμινικ Μόναχαν (Μέρι), Βίγκο Μόρτενσεν (Άραγκορν), Τζον Ρις-Ντέιβις (Γκίμλι), Σον Μπιν (Μπόρομιρ), Λιβ Τάιλερ (Άργουεν), Χιούγκο Γουίβινγκ (Έλροντ), Μιράντα Οτο (Έογουιν), Καρλ Ούρμπαν, Πίτερ Τζάκσον και φυσικά ο Αντι Σέρκις (Γκόλουμ).

Στο συνολικό reunion διάρκειας 50 λεπτών, δεν έλειψαν τα πειράγματα, οι αναδρομές αλλά και οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών από τα γυρίσματα.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Σον Οστιν άρχισε να απαγγέλει ατάκες από το σενάριο, θέλοντας να ενώσει με μια ευθεία γραμμή το θετικό μήνυμα της τριλογίας με την εποχή της πανδημίας. «Στο τέλος, είναι μόνο μια σκιά που περνάει. Ακόμη και το σκοτάδι περνάει. Μια νέα μέρα πρέπει να ξεκινήσει... Υπάρχει κάποιο καλό σε αυτόν τον κόσμο και αξίζει να αγωνιστείς γι' αυτό».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ