Κινηματογραφος

Αυτή είναι η καλύτερη ταινία της δεκαετίας για τον Ταραντίνο

«Είναι το Νο1, είναι η καλύτερη ταινία. Διαλύει κάθε ανταγωνισμό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταραντίνο
Ο Κουεντίν Ταραντίνο © EPA/SERGEI ILNITSKY

Την ταινία που ξεχώρισε από την περασμένη δεκαετία αποκάλυψε ο δημοφιλής και επιτυχημένος σκηνοθέτης, Κουεντίν Ταραντίνο.

Την αγαπημένη του ταινία των δέκα τελευταίων χρόνων αποκάλυψε ο Κουεντίν Ταραντίνο και μάλιστα, δεν επέλεξε κάποιο από τα δικά του δημιουργήματα.

Ο Ταραντίνο αγαπά το σινεμά, παρακολουθεί σινεμά και υποκλίνεται στους σύγχρονους auteurs του, που, κακά τα ψέματα, αποτελούν και τον ανταγωνισμό του.

Σε συνέντευξη, λοιπόν, που παραχώρησε στο Premiere, ο Ταραντίνο αποκάλυψε πως η «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν αποτελεί τη δεύτερη πιο αγαπημένη ταινία του της τελευταίας δεκαετίας, προκαλώντας αμέσως την απορία για το ποια βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Επιβεβαίνοντας τα όσα έχει πει ο ίδιος στο παρελθόν για τον θαυμασμό που τρέφει για τις δουλειές του Ντέιβιντ Φίντσερ, ο Ταραντίνο αποκάλυψε πως «το Social Network χωρίς καμία αμφιβολία! Είναι το Νο1, είναι η καλύτερη ταινία. Διαλύει κάθε ανταγωνισμό. Εκτός όλων των άλλων, ο Ααρον Σόρκιν είναι ο καλύτερος σεναριογράφος διαλόγων που υπάρχει...».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ