Κινηματογραφος

Goethe on Demand: Δείτε δωρεάν online γερμανικές ταινίες

Η λίστα περιλαμβάνει art house ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Goethe on demand
© Filmgalerie 451

Goethe on Demand: Δείτε δωρεάν γερμανικές art house ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ από το Goethe-Institut και τη Filmgalerie 451

To Goethe-Institut σε συνεργασία με τη Filmgalerie 451 προσφέρουν το Goethe on Demand, μία επιλογή γερμανικών ταινιών, που είναι διαθέσιμες δωρεάν online μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020.

Η λίστα περιλαμβάνει art house ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, όπως «Der traumhafte Weg (The Dreamed Path)» και ταινίες του Christoph Schlingensief. Μπορείτε να δείτε επίσης καλτ ταινίες του γερμανικού κινηματογράφου, όπως του Roland Klick, καθώς και νέες ανεξάρτητες παραγωγές, που παρουσιάστηκαν με επιτυχία σε Φεστιβάλ όπως Berlinale ή Hofer Filmtage («5 Dinge die ich nicht verstehe (Things I don’t get)», «Schlingensief», «Weitermachen Sanssouci»).

Όλες οι ταινίες είναι στα γερμανικά με αγγλικούς υπότιτλους, ενώ για την προβολή των ταινιών είναι απαραίτητη η λήψη ενός κωδικού πρόσβασης από το Goethe-Institut Athen τον οποίο μπορείτε να λάβετε στέλνοντας μήνυμα στο prog-athen@goethe.de.

Δείτε ΕΔΩ την ολοκληρωμένη τη λίστα των ταινιών με σύντομη περιγραφή τους (σε γερμανική και αγγλική γλώσσα) καθώς και ποιες είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ