Κινηματογραφος

Μένουμε σπίτι και βλέπουμε βαλκανικό Netflix

Η δοκιμή για τις πρώτες 15 ημέρες είναι δωρεάν

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
halloween-4548440_1280.jpg

Cinesquare: Το Netflix της Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι εδώ περισσότερες από 800 παραγωγές.

Οι συνέπειες της μόνιμης διαμονής στο σπίτι είναι λίγο-πολύ εμφανείς σε όλους μας και επειδή όπως φαίνεται έχουμε ακόμα αρκετά δρόμο να διανύσουμε, πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουμε να βρίσκουμε εναλλακτικές για τη διασκέδασή μας. Το Cinesquare μπορεί να γίνει μια τέτοια. Η δωρεάν δοκιμή των 15 ημερών ενδείκνυται αν θελήσουμε να ξεφύγουμε λίγο από τις κλασικές πλέον παραγωγές του Netflix. Τι ακριβώς είναι το Cinesquare; Πρόκειται για την πρώτη βαλκανική πλατφόρμα πολλαπλών μοντέλων.

Το Cinesquare είναι η πρώτη βαλκανική πλατφόρμα πολλαπλών μοντέλων Video on Demand (VoD): SVoD (συνδρομή), AVoD (βασισμένη σε διαφημίσεις) και TVoD (pay-per-view). Οι θεατές από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη που μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από τις υπόλοιπες πλατφόρμες θα συναντήσουν στο Cinesquare περισσότερες από 800 ταινίες κάθε είδους και λειτουργεί σε 13 διαφορετικές χώρες προς το παρόν.

Η πλατφόρμα Cinesquare είναι απλή στη χρήση και διαθέτει ταινίες από όλα τα κινηματογραφικά είδη που καλύπτουν διαφορετικές ηλικίες και προτιμήσεις, ενώ πολλές από αυτές εμφανίζονται για πρώτη φορά σε πλατφόρμα vod. Ο κατάλογος ταινιών ανανεώνεται σε μηνιαία βάση και περιλαμβάνει παραγωγές από διαφορετικές εκδηλώσεις και εργαλεία, ενώ είναι δυνατή η επιλογή pay-per-view η οποία αποτελείται από 800+ ταινίες διαθέσιμες για ενοικίαση. Οι παραγωγές πιάνουν κάθε ηλικιακή ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

SEEONLINE Film Festival 
Το πρώτο διαδικτυακό φεστιβάλ κινηματογράφου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

  • Συμβαίνει δύο φορές το χρόνο και έχει διάρκεια ένα μήνα.
  • Χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα: Μεγάλου μήκους, Ντοκιμαντέρ, Κινούμενα σχέδια και μικρού μήκους.
  • Παρέχει στο κινηματογραφικό προϊόν προωθητική αξία ανάλογη ενός κινηματογραφικού φεστιβάλ χωρίς τα ανάλογα έξοδα.
  • Είναι μια ευκαιρία για τους κινηματογραφιστές και τις εταιρίες παραγωγής να προωθήσουν ταινίες.

Αφιερώματα
Το Cinesquare προσφέρει επιλογές από τον κατάλογο των ταινιών για περιορισμένο χρονικό διάστημα κάτω από την ομπρέλα της πλατφόρμας.

Διαδικτυακά κανάλια
Μια πρωτότυπη ευκαιρία για κινηματογραφιστές, εταιρίες παραγωγής, φεστιβάλ και κινηματογραφικά ιδρύματα να δημιουργήσουν τα δικά τους ειδικά κανάλια κάτω από την «ομπρέλα» της πλατφόρμας.

KidSquare
Δημιουργώντας μία διαφορετικού τύπου VoD πρόταση για την εκπαίδευση ενός νέου ακροατηρίου και την προσέλκυση περισσότερων νέων θεατών μέσω υποτιτλισμένων και μεταγλωττισμένων ταινιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ