Κινηματογραφος

Θα δούμε τον Κρίστιαν Μπέιλ στο νέο «Thor»;

Σε ποιον ρόλο ενδέχεται να δούμε τον ηθοποιό;

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
c_2012_warner_bros._entertainment_inc._and_legendary_pictures_funding_llc.jpg
© 2012 Warner Bros. Entertainment Inc. and Legendary Pictures Funding LLC

Ο Christian Bale σε συζητήσεις με τη Marvel για συμμετοχή στην ταινία «Thor: Love and Thunder» με τον Chris Hemsworth και τη Natalie Portman

Τον Νοέμβριο του 2021, o Chris Hemsworth θα επιστρέψει για ακόμα μία –και όπως φαίνεται τελευταία- φορά στην μεγάλη οθόνη ως Thor. Ο πρόεδρος των στούντιο της Marvel, Kevin Feige, αποκάλυψε στο τελευταίο Comic Con του Σαν Ντιέγκο ότι η Natalie Portman θα βρεθεί και πάλι στο franchise όχι μόνο για να αναλάβει τον ρόλο της Jane Foster, αλλά και για να πάρει το Σφυρί Μγιόλνιρ του αγαπημένου της, με την ταινία να ακολουθεί την πλοκή ενός πρόσφατου κόμικ και την ίδια να γίνεται ο νέος θηλυκός Thor.

Η τέταρτη ταινία για τον σκανδιναβό Θεό του Κεραυνού θα ονομάζεται «Thor: Love and Thunder» (Θωρ: Έρωτας και Κεραυνός). Εκτός από την Portman, δίπλα στον Hemsworth θα δούμε ξανά την Tessa Thompson ως Valkyrie, αλλά και τον Taika Waititi που χαρίζει τη φωνή του στον Korg. Ο τελευταίος, μάλιστα, θα βρεθεί ξανά και στο σκηνοθετικό τιμόνι, αφού η υπογραφή το βρισκόταν στο «Thor: Ragnarok» του 2017.

Στο καστ, όμως, αναμένεται να έχουμε και μία νέα προσθήκη. Στις 6 Ιανουαρίου το Collider μίλησε για φήμες που θέλουν τον Christian Bale να συζητά τη συμμετοχή του στην ταινία. Λίγες ώρες αργότερα, το Variety κατάφερε να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιον ρόλο διαπραγματεύεται ο 45χρονος με τη Marvel, αλλά βάσει της γενικότερης πλοκής της ταινίας μπορούμε να υποθέσουμε.

Ο Bale, τον οποίο έχουμε να δούμε σε franchise τέτοιου μεγέθους από το 2012 και το τέλος του «Σκοτεινού Ιππότη», φαίνεται ότι θα είναι ο κακός της ταινίας. Συγκεκριμένα, αν η παραγωγή μείνει πιστή στα κόμικς, μάλλον θα τον δούμε ως τον Cul Borson, ή Θεό του Φόβου. Πρόκειται για τον θείο του Thor, ο οποίος πρωτοεμφανίζεται στον κόσμο της Marvel ως διεκδικητής του θρόνου του Asgard, ενώ αργότερα αναλαμβάνει τον ρόλο του Βασιλικού Ανακριτή και αναλαμβάνει να ανακτήσει του Μγιόλνιρ από τον θηλυκό Thor.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ