Κινηματογραφος

«Ακατάλληλη» για τη Μαλαισία η Τζένιφερ Λόπεζ

Απαγορεύτηκε η προβολή της ταινίας Hustlers με την JLo στον ρόλο της στρίπερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζένιφερ Λόπεζ
Τζένιφερ Λόπεζ / © EPA/WARREN TODA

Η ταινία The Hustlers με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ απαγορεύτηκε στη Μαλαισία λόγω του «υπερβολικά ακατάλληλου περιεχομένου» της.

Η ταινία για μια παρέα ραδιούργων στρίπερς με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ απαγορεύτηκε στη Μαλαισία λόγω του «υπερβολικά ακατάλληλου περιεχομένου» της.  

Η επιτροπή λογοκρισίας της χώρας ανακοίνωσε ότι οι σκηνές με γυμνόστηθες, με ερωτικούς χορούς και ναρκωτικά στην ταινία Hustlers την καθιστούν «ακατάλληλη για προβολή στο κοινό».

Η εταιρεία διανομής Square Box Pictures επιβεβαίωσε την απαγόρευση της ταινίας στη Μαλαισία με ανάρτησή της στα social media.

Πάντως η ταινία που προβάλλεται ήδη σε Ηνωμένες Πολιτείες και Βρετανία σημειώνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Η JLo δεν είναι το πρώτο θύμα της λογοκρισίας στην ασιατική χώρα. Στις αρχές του έτους κόπηκαν όλες οι σεξουαλικές σκηνές με ομοφυλόφιλους της βιογραφικής ταινίας του Έλτον Τζον, Rocketman. Σκηνές της ίδιας ταινίας κόπηκαν στη Ρωσία, ενώ απαγορεύτηκε τελείως σε Αίγυπτο, Σαμόα και στα νησιά Κουκ. 

Hustlers - Official Trailer - In Cinemas September 13

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 ψυχεδελικές καλτ ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου
10 ψυχεδελικές καλτ ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου

Ταινίες, κυρίως από το Νέο Κύμα —συχνά με πολλά «avant-garde» στοιχεία— που ξεχώρισαν για την εκκεντρική τους πλοκή και τις δυνατές τους εικόνες, αποκτώντας με τα χρόνια καλτ «status»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY