- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Σόου» του Τζόνι Ντεπ στη Μόστρα (εικόνες, video)
«Η Λίλι-Ρόουζ και ο γιος μου είναι οι θεοί μου»
«Μου αρέσει περιστασιακά το κρασί» είπε ο Τζόνι Ντεπ στη συν'εντευξη Τύπου στη Μόστρα, με την αίθουσα να ξεσπά σε ασυγκράτητα γέλια.
Το δικό του «σόου» έκανε ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ στη Μόστρα της Βενετίας, όπου παρουσίαζε την καινούρια του ταινία, χωρίς να διστάσει να αστειευτεί και για την ιδιαίτερη «σχέση» του με το αλκοόλ.
«Το να δουλεύω στην Ιταλία ήταν ανέκαθεν μια απίστευτη εμπειρία», είπε ο «Τζακ Σπάροου» των «Πειρατών της Καραϊβικής» στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ταινίας «Waiting for the Barbarians» (Περιμένοντας τους Βαρβάρους). «Ο κόσμος εδώ μιλά πολύ καλά τα ιταλικά. Και το φαΐ είναι πολύ καλό», πρόσθεσε, προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκομένων.
«Μου αρέσει περιστασιακά το κρασί», συνέχισε, με την αίθουσα να ξεσπά και πάλι σε ασυγκράτητα γέλια. «Γιατί γελάτε;» διερωτήθηκε ο ηθοποιός, για τον οποίο η πρώην σύζυγός του, η Άμπερ Χερντ, υποστήριζε στην αίτηση διαζυγίου ότι αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.
Ξαναβρίσκοντας τον σοβαρό τόνο του, ο Ντεπ είπε ότι ήταν «όνειρό» του να πάει στο Φεστιβάλ της Βενετίας και ότι είναι «υπέροχο» που βρέθηκε στη Μόστρα ταυτόχρονα με την κόρη του, τη Λίλι-Ρόουζ.
Η κόρη του Ντεπ και της Βανέσα Παραντί πήγε στη Βενετία αυτήν την εβδομάδα για την προβολή (εκτός συναγωνισμού) της ταινίας «The King» του Αυστραλού Ντέιβιντ Μίτσοντ, στην οποία πρωταγωνιστεί.
«Είναι εντυπωσιακή. Αυτή και ο γιος μου είναι οι θεοί μου», είπε για την κόρη του ο Τζόνι Ντεπ, κάνοντας λόγο για μια απίστευτη νεαρή γυναίκα που συμπεριφέρεται με τόση αξιοπρέπεια και τις επιλογές που έχει κάνει.
Στο «Περιμένοντας τους Βαρβάρους» του Κολομβιανού Σίρο Γκουέρα (προσαρμογή από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Νοτιοαφρικανού συγγραφέα Τζ.Μ. Κούτσι), ο 56χρονος ηθοποιός ενσαρκώνει έναν σαδιστή συνταγματάρχη ο οποίος έχει αναλάβει να παρακολουθεί τους βαρβάρους που ζουν κοντά στα σύνορα μιας ανώνυμης αυτοκρατορίας.
Έρχεται όμως σε σύγκρουση με τον διοικητή ενός φρουρίου αυτής της απομονωμένης περιοχής (Μαρκ Ράιλανς), που διαφωνεί με τις βάναυσες μεθόδους του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H τανία που κάνει την έκπληξη στο αμερικανικό box office
Πάνω από 36.000 email προς κινηματογράφους
Το όνειρό της ήταν να παίξει τη Μέρι Τζέιν
Ο Cristian Mungiu επιστρέφει με ένα ιδεολογικά φορτισμένο δράμα για την πολιτιστική μεταμφύτευση
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 25 Σεπτεμβρίου
Επιστροφή στο μέλλον και την επιστημονική φαντασία για τον Ρίντλεϊ Σκοτ
Μετά τον θάνατο του Τιμ Κάρι
Οι εξαρτήσεις άλλαξαν, η εξάρτηση και τα αδιέξοδα φαίνεται πως παραμένουν
Το έλεος μιας αλλόκοτα τρομακτικής εποχής που ανατέλλει
Η πλοκή μεταφέρεται στο 1977 βρίσκοντας το Χόλιγουντ σε μια εντελώς διαφορετική εποχή
Το Rocky Horror Picture Show, ως επιτομή της καλτ άποψης περί απευλευθέρωσης και ισότητας
Ποια ονόματα περιλαμβάνει η λίστα των επικρατέστερων υποψηφίων
Διαφημιζόταν στην εφημερίδα Μακεδονία με το σλόγκαν «Πρωτοφανής Αμερικανισμός. Επισκεφθείτε το οικογενειακώς!»
Η πορεία του επηρεάστηκε από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2012
H Iνδή σταρ παραμένει στο καστ
Η ιστορία τριών αδελφών που το 1914 ίδρυσαν τη Maserati σε ένα μικρό γκαράζ της Μπολόνια
Η ταινία της χρονιάς μιλάει για την κόντρα των φανατισμών και το πώς η μέριμνα και η φροντίδα μπορούν να γίνουν δίκοπο μαχαίρι
Πρεμιέρα στις αίθουσες των ΗΠΑ, στις 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.