Κινηματογραφος

Το κάλεσμα: Οι ταινίες που έρχονται

«Το κάλεσμα 3» και «Η καλόγρια 2» δεν είναι οι μόνες

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kalesma.jpg
© IMDB

Οι Gary Dauberman και Peter Safran μίλησαν στο Entertainment Weekly για όλο το κινηματογραφικό μέλλον του σύμπαντος Conjuring που έχουν στο μυαλό τους

Μπορεί «Η καλόγρια» να μην έχει κλείσει ούτε έναν χρόνο ζωής, «Η κατάρα της Γιορόνα» να έχει βγει στους κινηματογράφους μόλις πριν τρεις μήνες και το «Annabelle Comes Home» να έχει κυκλοφορήσει στην μεγάλη οθόνη εδώ και λίγες μόνο μέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι συντελεστές είναι έστω και λίγο κοντά στο να τελειώσουν με τις ταινίες του σύμπαντος «Conjuring» (Το κάλεσμα).

Πέραν των ήδη γνωστών, ότι δηλαδή μέσα στο 2020 «Το κάλεσμα 3» θα έρθει και ότι «Η καλόγρια 2» έχει ξεκινήσει κιόλας να ετοιμάζεται, μιλώντας στο Entertainment Weekly ο σκηνοθέτης Gary Dauberman και ο παραγωγός Peter Safran, μίλησαν και για μία άλλη σειρά από spin-off ταινίες που σκέφτονται να ετοιμάσουν. Συγκεκριμένα, ο Dauberman φαίνεται να βρήκε την έμπνευση στο «Annabelle Comes Home» και συγκεκριμένα στο «απαγορευμένο δωμάτιο» της ταινίας, όπου οι Warren έχουν κλειδώσει όλα τα καταραμένα αντικείμενα, «Υπάρχουν αντικείμενα που πραγματικά τα ερωτεύτηκα. Θα μου άρεσε να ψάξω κάτω από την επιφάνεια που παρουσίασα στην ταινία και να δω τι συμβαίνει με αυτά». Πάντως, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, φαίνεται να έχουμε πληροφορίες ήδη για κάποια από αυτά, όπως είναι ένα νυφικό που όποιος το φοράει γίνεται βίαιος και δαιμονικός και μία στοιχειωμένη τηλεόραση που δείχνει σε όποιον την κοιτάζει τον τρόπο που θα πεθάνει.

Από την άλλη, ο Safran επιβεβαιώνει μία φήμη, που κυκλοφορεί από το 2017, ότι θέλει να δημιουργήσει μία ταινία για τον Crooked Man, το πλάσμα που έχουμε συναντήσει στο παρελθόν στο «Κάλεσμα 2».Ο Safran, μάλιστα, σχολίασε ότι η ταινία ήταν εκείνη που πίστευε ότι θα κυκλοφορήσει το 2018, αλλά ο ενθουσιασμός του κοινού με την Καλόγρια του άλλαξε τα σχέδια. Ωστόσο, το σενάριο της ταινίας του Crooked Man δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται από τότε σε εξέλιξη.

The Conjuring 2 (2016) - The Crooked Man Scene (2/10) | Movieclips


Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν καταλήξουν τελικά ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός να κάνουν από όλα αυτά, το κινηματογραφικό μέλλον φαίνεται να μας επιφυλάσσει αρκετό τρόμο.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ