Κινηματογραφος

Η Τζόντι Φόστερ αποκαλύπτει πόσο φοβόταν τον Άντονι Χόπκινς

Στην καλτ πλέον ταινία τρόμου «Η Σιωπή των Αμνών»

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σιωπή των Αμνών
Σιωπή των Αμνών / © YouTube

Υποδυόταν την εκπαιδευόμενη πράκτορα του FBI που κλήθηκε να συνεργαστεί με τον κανίβαλο εγκληματία «Χάνιμπαλ Λέκτερ» στην καλτ ταινία τρόμου «Η Σιωπή των Αμνών». Μια ταινία - σταθμός που τρόμαξε πολύ κόσμο ακόμα και την ίδια την πρωταγωνίστρια.

Η Τζόντι Φόστερ, 56 ετών σήμερα, αποκαλύπτει πόσο πολύ είχε φρικάρει με τον συμπρωταγωνιστή της Άντονι Χόπκινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ψυχολογικού θρίλερ το 1991.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα IndieWire η αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στον ρόλο της Κλαρίς Στάρλινγκ στο συνέδριο SXSW στο Όστιν του Τέξας.

«Η ταινία δεν ήταν παίξε γέλασε», ανέφερε η Τζόντι Φόστερ και πρόσθεσε, «ειδικά οι σκηνές της ανάκρισης με τον Χόπκινς με είχαν κλονίσει».

silence-of-the-lambs.jpg


Η ηθοποιός υπογράμμισε: «Δεν με τρόμαξε η ταινία. Αυτός που με φόβιζε ήταν ο Άντονι Χόπκινς».

jodie-foster.jpg


Η Φόστερ αποκάλυψε ότι οι διάσημες σκηνές της με τον Χόπκινς δεν έγιναν με τους δύο ηθοποιούς να αντικρίζουν ο ένας τον άλλον, πρόσωπο με πρόσωπο. «Όσο γύριζα τις σκηνές με τον δρ. Λέκτερ το μόνο που άκουγα ήταν μια αποσπασματική, ασώματη, τρομακτική φωνή χωρίς πρόσωπο. Έπρεπε να κοιτώ την κάμερα και να προσποιούμαι ότι αυτός είναι μέσα στο πλάνο», εξήγησε η Φόστερ. 

The Silence of the Lambs (1/12) Movie CLIP - Closer! (1991) HD

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ