Κινηματογραφος

Εσύ μπορείς να βρεις τον Γ. Λάνθιμο στην φωτογραφία παρέα με τον θείο Όσκαρ; (video)

Οι υποψήφιοι έβγαλαν την παραδοσιακή φωτογραφία για την 91η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
91st Oscar Nominees Luncheon: Class Photo

Η πολυτάλαντη Lady Gaga, ο Mεξικανός σκηνοθέτης και «αντίπαλος», Alfonso Cuaron, ο Spike Lee αλλά και ο δικός μας Γιώργος Λάνθιμος φιγουράρουν στην παραδοσιακή φωτογραφία των υποψηφίων για τα φετινά Όσκαρ.

Όλοι οι κινηματογραφικοί αστέρες πίσω και εμπρός από τις κάμερες συγκεντρώθηκαν για την ομαδική φωτογραφία λίγο πριν κάποιοι από αυτούς επιστρέψουν σπίτι με το χρυσό αγαλματίδιο.

Οι ηθοποιοί Glenn Close, Bradley Cooper, Rami Malek και Amy Adams μαζί με δεκάδες παραγωγούς, συντάκτες, σχεδιαστές κοστουμιών, δημιουργούς ντοκιμαντέρ και μουσικούς υποψήφιοι όλοι στις 24 κινηματογραφικές κατηγορίες συμμετείχαν στο ετήσιο γεύμα των Όσκαρ στο Beverly Hills.

«Φέτος συμμετέχει ο μεγαλύτερος αριθμός γυναικών. Η ισότητα των φύλων είναι θέμα βιομηχανίας, όχι μόνο θέμα Ακαδημίας» δήλωσε ο John Bailey, πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, παρουσιάζοντας την «τάξη» του 2019.

Το γεύμα έλαβε χώρα χωρίς ακόμη ωστόσο, να βγει λέξη από τους αρμόδιους για το αν η 91η τελετή στις 24 Φεβρουαρίου θα έχει τελικά παρουσιαστή.

Υπόψιν ότι εκτός από τον Γιώργο Λάνθιμο και ο στενός του συνεργάτης Γιώργος Μαυροψαρίδης, διεκδικεί το Όσκαρ Καλύτερου μοντάζ, επίσης για την ταινία «The favourite».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ