Κινηματογραφος

Glass: Ποιο είναι το θρίλερ που φέρνει Σάμιουελ Τζάκσον και Μπρους Γουίλις ξανά μαζί το 2019

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
GLASS - Νέο trailer

Την προηγούμενη εβδομάδα έρευνα κατέταξε τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και Μπρους Γουίλις στην πρώτη δεκάδα των επιδραστικότερων ηθοποιών στην ιστορία του σινεμά και το 2019 οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους δύο εμβληματικούς ηθοποιούς για άλλη μια φορά από κοινού.

O Μ. Νάιτ Σιάμαλαν φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016 στο Glass, ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, που ακολουθεί τους κανόνες των κόμιξ. Από τον Άφθαρτο, ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass.

Μαζί τους αυτή τη φορά και ο Τζέιμς ΜακΑβόι (X-Men,Split), αναβιώνοντας τον ρόλο του Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του.

thumbnail_glass_intl_character_banner_david_greece.jpg

Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split), ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο. Μαζί τους στο cast, προσθέστε και την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Σάρα Πόλσον (American Horror Story, The Post, 12 Years a Slave).

thumbnail_glass_intl_character_banner_elijah_greece.jpg

Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους στις 17 Ιανουαρίου από την Feelgood.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ