Κινηματογραφος

Γυναίκες γεννημένες για απάτες - Το «Ocean' s 8» έχει τρέιλερ και είναι υπέροχο (video)

Μπούλοκ, Μπλάνσετ και Ριάνα και οι άλλες ετοιμάζουν τη μεγαλύτερη ληστεία που έχει ποτέ συμβεί στη Νέα Υόρκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
OCEAN'S 8 Trailer (2018)

Ποιος χρειάζεται τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον Μπραντ Πιτ και την υπόλοιπη συμμορία των 11 όταν έχεις 8 υπέροχες απατεώνισσες σαν την Σάντρα Μπούλοκ, την Κέιτ Μπλάνσετ, την Ριάνα, την Αν Χάθαγουεϊ, την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, την Σάρα Πόλσον, την Μίντι Κάλινγκ και την Οκουαφίνα;

Μετά το teaser των 15 δευτερολέπτων κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρώτο επίσημο και χορταστικό σε διάρκεια τρέιλερ της ταινίας Ocean's 8.
OCEAN'S 8 - Trailer Teaser

H νέα συμμορία γυναικών θα προσπαθήσει να οργανώσει και να διαπράξει τη μεγαλύτερη ληστεία που έχει συμβεί ποτέ στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο στόχαστρό της το ετήσιο Μet Gala και συγκεκριμένα ένα κολιέ Cartier αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων.  

Η παραγωγή δώρισε 1 εκατ. δολάρια στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης προκειμένου να αναβιώσει εκεί το ετήσιο πολυσυζητημένο πάρτι.

Μικρό ρόλο στην ταινία έχει επίσης ο Τζέιμς Κόρντεν που υποδύεται έναν ασφαλιστή, ενώ ο Ματ Ντέιμον υποδύεται και πάλι των Λάινους, ρόλο που είχε και στις προηγούμενες ταινίες.


Σύντομα περάσματα από την ταινία θα κάνουν πολλές διασημότητες της σόουμπιζ από την Κιμ Καρντάσιαν μέχρι την κυρία της Vogue, Άννα Γουίντουρ.  

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2018.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ