- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Σβήνουν» τον Κέβιν Σπέισι από την έτοιμη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ (εικόνες, video)
Θα τον αντικαταστήσουν με τον βετεράνο Κρίστοφερ Πλάμερ - Εφιάλτης η ζωή του ηθοποιού μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση
Ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι πρόκειται να «εξαφανιστεί» από τη νέα και έτοιμη ταινία στην οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδυόμενος τον σπαγκοραμμένο δισεκατομμυριούχο κροίσο του πετρελαίου, Τζον Πολ Γκετί.
Η ταινία «All the Money in the World» θα κάνει κανονικά όπως έχει προγραμματιστεί πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου, αλλά χωρίς τον Σπέισι. Με απόφαση του ίδιου του σκηνοθέτη, του βετεράνου Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Αμερικανός ηθοποιός θα αντικατασταθεί από τον παλαίμαχο Κρίστοφερ Πλάμερ με αφορμή τις συνεχιζόμενες καταγγελίες σε βάρος του Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ανδρών.
Το Variety σημειώνει ότι ο Κέβιν Σπέισι έχει ήδη κάνει γυρίσματα δύο εβδομάδων για την ταινία και υπογραμμίζει ότι σε ορισμένες σκηνές είναι ο μοναδικός ηθοποιός στο πλάνο του σκηνοθέτη. Ο Σπέισι συμπρωταγωνιστούσε με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ και Μισέλ Γουίλιαμς.
Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως αυτή η νέα ταινία αποσύρθηκε από το Φεστιβάλ AFI του Αμερικανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου. «Το “All the Money in the World” είναι ένα εξαιρετικό φιλμ και αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο την τιμητική του θέση στο AFI Fest. Αλλά, δεδομένου όλων αυτών των κατηγοριών οι οποίες αφορούν έναν από τους ηθοποιούς της, και προς σεβασμό όλων όσων έχουν επηρεαστεί από αυτές, θα ήταν ανάρμοστο να γιορτάσουμε σε γκαλά την ταινία. Έτσι, αποφασίσαμε να την αποσύρουμε.
Ωστόσο, η ταινία αυτή δεν είναι δουλειά ενός μόνο ατόμου. Υπάρχουν πάνω από 800 ηθοποιοί, σεναριογράφοι, καλλιτέχνες, και συνεργείο που εργάστηκαν ώρες επί ωρών για χρόνια και με ήθος για την ταινία, συμπεριλαμβανομένου και ενός από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του σινεμά. Θα ήταν μεγάλη αδικία να τιμωρήσουμε όλους αυτούς για τα παραπτώματα ενός ηθοποιού της ταινίας», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής της ταινίας Sony. Χρέη παραγωγού στην εν λόγω ταινία εκτελεί και ο Ρίντλεϊ Σκοτ.
Το «All the Money in the World» αφηγείται την αληθινή ιστορία της απαγωγής του εγγονού του Τζον Πολ Γκέτι το 1973, που έμεινε θρυλική καθώς ο παππούς του, ο τότε πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο αρνήθηκε να πληρώσει τα λύτρα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ηθοποιός συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Οκτωβρίου
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης και Διανομής Ελληνικού Κινηματογράφου
H τανία που κάνει την έκπληξη στο αμερικανικό box office
Πάνω από 36.000 email προς κινηματογράφους
Το όνειρό της ήταν να παίξει τη Μέρι Τζέιν
Ο Cristian Mungiu επιστρέφει με ένα ιδεολογικά φορτισμένο δράμα για την πολιτιστική μεταμφύτευση
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 25 Σεπτεμβρίου
Επιστροφή στο μέλλον και την επιστημονική φαντασία για τον Ρίντλεϊ Σκοτ
Μετά τον θάνατο του Τιμ Κάρι
Οι εξαρτήσεις άλλαξαν, η εξάρτηση και τα αδιέξοδα φαίνεται πως παραμένουν
Το έλεος μιας αλλόκοτα τρομακτικής εποχής που ανατέλλει
Η πλοκή μεταφέρεται στο 1977 βρίσκοντας το Χόλιγουντ σε μια εντελώς διαφορετική εποχή
Το Rocky Horror Picture Show, ως επιτομή της καλτ άποψης περί απευλευθέρωσης και ισότητας
Ποια ονόματα περιλαμβάνει η λίστα των επικρατέστερων υποψηφίων
Διαφημιζόταν στην εφημερίδα Μακεδονία με το σλόγκαν «Πρωτοφανής Αμερικανισμός. Επισκεφθείτε το οικογενειακώς!»
Η πορεία του επηρεάστηκε από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2012
H Iνδή σταρ παραμένει στο καστ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.