Κινηματογραφος

Μάθαμε ποια θα παίξει την Nala στην καινούρια live action εκδοχή του Lion King

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379488-782960.jpg

Πριν αρκετούς μήνες μιλήσαμε για το πολυαναμενόμενο remake του «Βασιλιά των Λιονταριών» της Disney, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2019, και ήδη γνωρίζουμε πως θα είναι επικό και θα κλάψουμε με το που αρχίσουν οι τίτλοι αρχής. Στο ρόλο του Simba θα βρίσκεται ο υπέροχος Donald Glover, ενώ ο James Earl Jones θα επιστρέψει ως Mufasa, καθώς χάρισε την φωνή του στον αδικοχαμένο βασιλιά (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ) και στην original ταινία.

Ήδη όλο αυτό ακούγεται καταπληκτικό, όμως εχθές η Disney το έκανε τέλειο ανακοινώνοντας τη γυναίκα που θα υποδυθεί τη Nala δίπλα στο Simba του Donald Glover και δεν είναι άλλη από την πραγματική βασίλισσα του κόσμου.

Ναι, όντως. Mε μία της ανάρτηση στο Facebook η Beyonce επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και φυσικά από εκεί και πέρα το internet ξέχασε για λίγο το Stranger Things και άρχισε να ουρλιάζει από ευτυχία για κάτι άλλο.

Ο Jon Favreau (που είναι υπεύθυνος και για το live action remake του Βιβλίου της Ζούγκλας) δήλωσε πως ζει το όνειρο κάθε σκηνοθέτη, καθώς μπόρεσε να συγκεντρώσει μία τόσο ταλαντούχα ομάδα που θα τον βοηθήσει να φέρει στην ζωή για ακόμα μία φορά μία τόσο κλασσική και όμορφη ιστορία.

Άλλα μέλη του cast είναι ο κωμικός John Oliver που θα υποδυθεί τον Zazu, o Chiwetel Ejiofor που θα είναι ο νέος Scar (τον γνωρίζεις από το 12 Χρόνια Σκλάβος) και ο κωμικός Seth Rogan που φυσικά θα κάνει τον Pumba.

Πιο αναλυτικά:

Xωρίς να θέλουμε να πείσουμε κανέναν, το «Lion King» αποτελεί την καλύτερη ταινία που έχει κάνει ποτέ η Disney και έχει τεράστια θέση στην καρδιά χιλιάδων 90s kids που δεν θα χαρούν ιδιαίτερα αν κάποιος την ταρακουνήσει. Επομένως, η καινούργια εκδοχή χρειάζεται προσοχή. Βεβαίως με τέτοιους συντελεστές δεν υπάρχει μεγάλος φόβος αποτυχίας.

Ραντεβού στο Pride Rock.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ