Κινηματογραφος

Εραστές, απιστία, μαφία και δράμα: Η πρώτη ματιά στο Wonder Wheel του Γούντι Άλεν

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Κέιτ Γουίνσλετ και Τζιμ Μπελούσι με άρωμα Όσκαρ. Αυτό είναι το πρώτο trailer της ταινίας 

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Wonder Wheel – Official Trailer | Amazon Studios

Ένα παράξενο ερωτικό τρίγωνο που θα απολαύσουν οι σινεφίλ. O χαρισματικός δημιουργός Γούντι Άλεν επιστρέφει στους κινηματογράφους στη 1 Δεκεμβρίου, με ένα φιλμ που έχει μελό, έχει δράμα, έχει το γνωστό χιούμορ του και έχει και τις οσκαρικές προδιαγραφές που εκτιμά η Ακαδημία, έχοντας κάνει νωρίτερα πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου στο New York Film Festival.

 

Η 48η ταινία του ευφυούς σκηνοθέτη «Wonder Wheel» με τους Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Κέιτ Γούινσλετ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους μάς μεταφέρει στις ΗΠΑ των 50s και εκτυλίσσεται στο φερώνυμο λούνα παρκ του Κόνι Άιλαντ με τη χαρακτηριστική ρόδα, που άνοιξε στα 20s. Οι Τζιμ Μπελούσι και Τζούνο Τεμπλ συμπρωταγωνιστούν στο λαμπερό καστ. 

«Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή της ταινίας που να μην έχω φοβηθεί…» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κέιτ Γουίνσλετ, μιλώντας για το φιλμ που θα κυκλοφορήσει σε παραγωγή των Amazon Studios.

«Είναι ένας απίστευτα σύνθετος χαρακτήρας-ίσως ο πιο σύνθετος γυναικείος χαρακτήρας με τον οποίο έχω καταπιαστεί» σημείωσε για τη Τζίνι, τη γυναίκα που από την αγκαλιά του άντρα της θα βρεθεί σε εκείνη ενός γοητευτικού ναυαγοσώστη. Και όπως συμβαίνει στα περισσότερα φιλμ του Γούντι Άλεν, οι καταστάσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι απολαυστικά δραματικές ή δραματικά απολαυστικές. Η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει...

 Η πρώτη ματιά στο Wonder Wheel του Γούντι Άλεν

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ