Κινηματογραφος

Η τρέλα των Emojis μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες (εικόνες)

Τρίβει τα χέρια της η Sony Entertainment Pictures και ονειρεύεται τρελά κέρδη για την ταινία της που κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364161-753170.jpg
Norm Hall/Getty - Ideal Images

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα στους κινηματογράφους της ταινίας της, «Emoji Movie», η Sony Pictures συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου: Προώθηση του κινηματογραφικού έργου και... Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Emojis στον κόσμο. Λονδίνο, Ντουμπάι, Μόσχα, Δουβλίνο και Σάο Πάολο κατακλύστηκαν από ανθρώπους, ντυμένους με στολές των αγαπημένων τους «χαρακτήρων» που συνοδεύουν φράσεις ή αποτελούν σχόλιο σε φωτογραφίες και video στα social media.

«Το συγκεκριμένο ρεκόρ φανερώνει την παγκόσμια απήχηση των Emojis. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τόσο πολύ κόσμο να ανυπομονεί για την ταινία», το σχόλιο του Josh Greenstein, στελέχους της Sony Pictures Entertainment που συντονίζει την παγκόσμια προώθηση και διανομή της ταινίας.

Όπως υποστηρίζουν οι λάτρεις των «χαρακτήρων» αυτών, πρόκειται για μια... παγκόσμια γλώσσα που εξαπλώνεται τάχιστα σε πολλές χώρες του πλανήτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ