Κινηματογραφος

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας - Στείλτε την ταινία σας στις «Νύχτες Πρεμιέρας»

Η προθεσμία για την υποβολή των ταινιών μικρού μήκους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358323-742203.jpg

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» στηρίζει τους έλληνες σκηνοθέτες και τους προσκαλεί να συμμετάσχουν στο Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών Tαινιών Mικρού Mήκους.

Σημειώνεται πως η φετινή (23η) διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Οι ταινίες που θα επιλεχθούν, θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, ενώ ειδική κριτική επιτροπή θα απονείμει βραβεία Καλύτερης Ταινίας (Α' και Β'), Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Ανδρικής και Γυναικείας Ερμηνείας. 

Μάλιστα, το Α' βραβείο Καλύτερης ταινίας θα συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο, λεπτομέρειες για το οποίο θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στο Διαγωνιστικό Τμήμα δικαιούται να συμμετάσχει κάθε ελληνική ταινία μικρού μήκους που έχει ολοκληρώσει την παραγωγή της από το Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι και το καλοκαίρι του 2017. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνιστικό δεν απαιτείται αποκλειστικότητα προβολής ή ελληνικής πρεμιέρας της ταινίας.

Για τη διευκόλυνση της υποβολής των ταινιών, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας συνεχίζει τη συνεργασία του με την ηλεκτρονική πλατφόρμα MoviBeta, εξασφαλίζοντας αποκλειστικά για τις ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές δωρεάν υποβολή.

Η προθεσμία υποβολής των ταινιών μικρού μήκους λήγει στις 17 Ιουλίου 2017.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής ταινιών και τους όρους συμμετοχής, πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε στο email shorts@aiff.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ