- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τζέιμς Κάμερον ξενερώνει τους φίλους του Avatar
Ο διάσημος σκηνοθέτης έχει άσχημα νέα για το πολυαναμενόμενο σίκουελ
Θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο από εκείνον που υπολόγιζαν οι σινεφίλ για να ολοκληρώσει τη συνέχεια του «Avatar» όπως φαίνεται, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον.
Όπως αποκάλυψε η προγραμματισμένη κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης συνέχειας του «Avatar» στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2018 δεν θα πραγματοποιηθεί.
«Λοιπόν, το 2018 δεν πρόκειται να συμβεί. Ακόμη δεν έχουμε ανακοινώσει μια τελική ημερομηνία κυκλοφορίας. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι πως πρόκειται για μια σειρά κυκλοφοριών. Οπότε δεν κάνουμε τώρα μόνο το Avatar 2» δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα Toronto Star.
«Κάνουμε τα Avatar 2,3,4. Είναι μια επική επιχείρηση. Οπότε ξέρω που θα είμαι για τα επόμενα οκτώ χρόνια της ζωής μου. Δεν είναι δα κάποιο τρελό timeframe αν το καλοσκεφτείτε. Μας πήρε 4,5 χρόνια να κάνουμε μια ταινία και τώρα κάνουμε τέσσερις μαζί» σημείωσε.
«Αυτή είναι η πρωινή μου δουλειά και σύντομα θα τη κάνω για 24 ώρες 7 μέρες την εβδομάδα. Έχουμε ήδη σχεδιάσει τα καινούργια πλάσματα και τις καινούργιες τοποθεσίες. Είναι φοβερά. Μακάρι να μπορούσα να τα μοιραστώ με τον κόσμο. Αλλά θα γίνει κι αυτό την κατάλληλη στιγμή» εξήγησε.
Η ταινία που κρατά ακόμα το ρεκόρ της εμπορικότερης όλων των εποχών, με 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στο box-office, θα έχει στο καστ των φιλμ που θα ακολουθήσουν τους Σαμ Γουόρδινγκτον, Ζόι Σαλντάνα και Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, η επιστροφή των οποίων θεωρείται δεδομένη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Η συνεργασία των δύο θρύλων του αμερικανικού σινεμά αριθμεί ήδη δέκα ταινίες
Μια δυναμική ιστορία ενηλικίωσης και αυτοδιάθεσης - Έρχεται στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποχωρίστηκε και επίσημα το επώνυμο της διάσημης οικογένειας
Η φετινή διοργάνωση έχει ως θεματικό άξονα το «Φωτίζοντας τον διάλογο»
Καλεσμένος στο podcast IMO με τη Μισέλ Ομπάμα και τον Κρεγκ Ρόμπινσον ο θρυλικός σκηνοθέτης
Η νέα προβολή θα περιλαμβάνει σκηνές που παρέμεναν άφαντες για πάνω από εξήντα χρόνια
Η ερωτική σχέση δυο ανθρώπων με μηδενική ορατότητα στον δημόσιο χώρο
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός και από το Emily in Paris, όπου υποδυόταν τον Louis de Léon, τον CEO του κολοσσού της μόδας JVMA
Πότε θα κυκλοφορήσει η πέμπτη ταινία του επιτυχημένου animated franchise
Ιδιότυπη δραμεντί που σε αρκετά σημεία γίνεται συγκινητική
Ένα φλύαρο έργο χωρίς πρωτοτυπίες
Κάποια λίγα σκετς βγάζουν αρκετό γέλιο, όμως τα περισσότερα έχουν προβλέψιμη πλοκή
Ο Κέιν Πάρσονς ποντάρει στην αινιγματική πλοκή και τους ρεαλιστικούς χαρακτήρες αντί των αναμενόμενων jump scares
Από τις αφηγήσεις των κατοίκων μέχρι την ιστορία της περιοχής, ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο ατμόσφαιρα και ευαισθησία
Kαθώς η τρίτη σεζόν του Euphoria έχει προκαλέσει ήδη έντονες αντιδράσεις
Μιλήσαμε μαζί του για την ταινία, την ποίηση, τη φιλοσοφία, την εκπαίδευση και την απρόσμενη είσοδό του στον κινηματογράφο.
Ο Ρουμάνος σκηνοθέτης κατέκτησε τον δεύτερο Χρυσό Φοίνικα της καριέρας του
Φέτος, το ισπανικό φιλμ «The Black Ball» απέσπασε αποθέωση διάρκειας περίπου 20 λεπτών
Η Γιούρι βραβεύτηκε για την εμφάνισή της στη χιλιανή ταινία «La Perra»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.