- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τζέιμς Κάμερον ξενερώνει τους φίλους του Avatar
Ο διάσημος σκηνοθέτης έχει άσχημα νέα για το πολυαναμενόμενο σίκουελ
Θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο από εκείνον που υπολόγιζαν οι σινεφίλ για να ολοκληρώσει τη συνέχεια του «Avatar» όπως φαίνεται, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον.
Όπως αποκάλυψε η προγραμματισμένη κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης συνέχειας του «Avatar» στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2018 δεν θα πραγματοποιηθεί.
«Λοιπόν, το 2018 δεν πρόκειται να συμβεί. Ακόμη δεν έχουμε ανακοινώσει μια τελική ημερομηνία κυκλοφορίας. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι πως πρόκειται για μια σειρά κυκλοφοριών. Οπότε δεν κάνουμε τώρα μόνο το Avatar 2» δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα Toronto Star.
«Κάνουμε τα Avatar 2,3,4. Είναι μια επική επιχείρηση. Οπότε ξέρω που θα είμαι για τα επόμενα οκτώ χρόνια της ζωής μου. Δεν είναι δα κάποιο τρελό timeframe αν το καλοσκεφτείτε. Μας πήρε 4,5 χρόνια να κάνουμε μια ταινία και τώρα κάνουμε τέσσερις μαζί» σημείωσε.
«Αυτή είναι η πρωινή μου δουλειά και σύντομα θα τη κάνω για 24 ώρες 7 μέρες την εβδομάδα. Έχουμε ήδη σχεδιάσει τα καινούργια πλάσματα και τις καινούργιες τοποθεσίες. Είναι φοβερά. Μακάρι να μπορούσα να τα μοιραστώ με τον κόσμο. Αλλά θα γίνει κι αυτό την κατάλληλη στιγμή» εξήγησε.
Η ταινία που κρατά ακόμα το ρεκόρ της εμπορικότερης όλων των εποχών, με 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στο box-office, θα έχει στο καστ των φιλμ που θα ακολουθήσουν τους Σαμ Γουόρδινγκτον, Ζόι Σαλντάνα και Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, η επιστροφή των οποίων θεωρείται δεδομένη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ηθοποιός συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Οκτωβρίου
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης και Διανομής Ελληνικού Κινηματογράφου
H τανία που κάνει την έκπληξη στο αμερικανικό box office
Πάνω από 36.000 email προς κινηματογράφους
Το όνειρό της ήταν να παίξει τη Μέρι Τζέιν
Ο Cristian Mungiu επιστρέφει με ένα ιδεολογικά φορτισμένο δράμα για την πολιτιστική μεταμφύτευση
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 25 Σεπτεμβρίου
Επιστροφή στο μέλλον και την επιστημονική φαντασία για τον Ρίντλεϊ Σκοτ
Μετά τον θάνατο του Τιμ Κάρι
Οι εξαρτήσεις άλλαξαν, η εξάρτηση και τα αδιέξοδα φαίνεται πως παραμένουν
Το έλεος μιας αλλόκοτα τρομακτικής εποχής που ανατέλλει
Η πλοκή μεταφέρεται στο 1977 βρίσκοντας το Χόλιγουντ σε μια εντελώς διαφορετική εποχή
Το Rocky Horror Picture Show, ως επιτομή της καλτ άποψης περί απευλευθέρωσης και ισότητας
Ποια ονόματα περιλαμβάνει η λίστα των επικρατέστερων υποψηφίων
Διαφημιζόταν στην εφημερίδα Μακεδονία με το σλόγκαν «Πρωτοφανής Αμερικανισμός. Επισκεφθείτε το οικογενειακώς!»
Η πορεία του επηρεάστηκε από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2012
H Iνδή σταρ παραμένει στο καστ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.