Κινηματογραφος

Το κλειστοφοβικό trailer του Alien: Covenant παγώνει το αίμα

Ο τρόμος επιστρέφει στο διάστημα με την υπογραφή του Ρίντλεϊ Σκοτ. Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335053-695780.jpg

Σινεφίλ δώρο ανήμερα Χριστουγέννων για κάθε λάτρη του απόκοσμου επιβάτη του διαστήματος. Το δεύτερο «Alien» πρίκουελ, πέντε χρόνια μετά το «Prometheus», κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Μαΐου 2017 και οι πρώτες σκηνές από την ταινία αποκαλύφτηκαν. Γρήγορα πλάνα που κόβουν την ανάσα και υπόσχονται θρίλερ στιγμές στις σκοτεινές αίθουσες.

 Covenant παγώνει το αίμα

Πρωταγωνιστές; Ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι ξανά εδώ ως συνθετικός Ντέιβιντ, η Νούμι Ραπάς επιστρέφει ως Δρ. Ελίζαμπεθ Σο και οι νέοι πρωταγωνιστές του διαχρονικά τρομακτικού saga είναι οι Μπίλι Κρούνταπ, Κάθριν Γουότερστον και Ντάνι ΜακΜπράιντ.

 Covenant παγώνει το αίμα

Υπόθεση; Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο-ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ, επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας.

 Covenant παγώνει το αίμα

Τι να περιμένουμε; «Η ταινία συνδέει δυο πράγματα, το παρελθόν και το μέλλον κι αυτά τα δυο μαζί δημιουργούν έναν ενδιαφέροντα κόσμο στον οποίο μπορούμε να ελπίζουμε, αλλά και να αναγνωρίζουμε υπαρκτά στοιχεία του» δήλωσε πρόσφατα ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ για το πολυαναμενόμενο φιλμ. Δείτε το πρώτο τρέιλερ και κάντε υπομονή. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ