Κινηματογραφος

Τζένιφερ Λόρενς: Μια εφιαλτική «βουτιά» στα βαθιά χωρίς βαρύτητα

Μια ακόμη μικρή δόση το ρόλο της στο νέο sci-fi ρομαντικό δράμα Passengers  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
PASSENGERS - Gravity Loss Scene

Πώς μπορεί μια δροσερή βουτά στην πισίνα να γίνει εφιάλτης; Μπορεί αν βρίσκεσαι στο Διάστημα και ξαφνικά χαλάσει το σύστημα βαρύτητας. Αυτό παθαίνει η Τζένιφερ Λόρενς στο ρόλο της ως Aurora στη νέα δραματική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Passengers, η οποία βγαίνει στις αμερικανικές και βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.

Η εύλογη απορία πάνω στο νέο teaser trailer της ταινίας είναι για ποιο λόγο υπάρχει πισίνα μέσα σε ένα έρημο διαστημόπλοιο ειδικά αν υπάρχει κίνδυνος να βραχυκυκλώσει το σύστημα της βαρύτητας; Ωστόσο, η σκηνή είναι εξαιρετικά κινηματογραφική και στο Χόλιγουντ όλα είναι δυνατά.

Στην ταινία το πρωταγωνιστικό ζεύγος Κρις Πρατ και Τζένιφερ Λόρενς είναι χαμένοι στο Διάστημα, ολομόναχοι σε ένα τεράστιο διαστημόπλοιο και φυσικά ερωτεύονται. Ταξιδεύουν προς την αποικία Homestead II. Εγκατέλειψαν οικειοθελώς την Γη έχοντας υπογράψει μια σύμβαση να βρεθούν σε καταστολή για 120 χρόνια και να ξυπνήσουν κατά την άφιξή τους στον άλλο πλανήτη. Όμως, κάτι πάει στραβά και ξυπνούν 90 χρόνια νωρίτερα.

Τη σκηνοθεσία υπογραφεί ο Μόρτεν Τίλντουμ του Imitation Game. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ