Κινηματογραφος

Τα εκπληκτικά μέρη των γυρισμάτων του “Inferno”

Δείτε το νέο vlog της καινούργιας ταινίας του Tom Hanks 

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325275-671030.jpg

Αν σας έλειψαν οι σατανικές θεωρίες συνωμοσίας, ετοιμαστείτε για τη νέα ταινία που βασίζεται σε βιβλίο (το τρίτο που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη) του Νταν Μπράουν.

Πριν από λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας το τέταρτο vlog της νέας ταινίας του Ρον Χάουαρντ, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μπράουν με τίτλο «Inferno». Ο Τομ Χανκς επιστρέφει και πάλι στο ρόλο του καθηγητή σημειολογίας Ρόμπερτ Λάνγκντον, επτά χρόνια μετά από το «Illumunati: Οι πεφωτισμένοι», που είχε επίσης σκηνοθετήσει ο Χάουαρντ, όπως και την πρώτη υπερ-επιτυχημένη ταινία της σειράς «Κώδικας Ντα Βίντσι» (2006) που έσκισε στο παγκόσμιο box office με εισπράξεις που άγγιξαν τα 758,2 εκατομμύρια δολάρια.

Στο «Inferno» η πλοκή ξεκινάει με τον ήρωα να ξυπνάει σε ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία και να επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου στην Ευρώπη, μαζί με τη δρ. Σιένα Μπρουκς (η θαυμάσια Φελίσιτι Τζόουνς του «Θεωρία των πάντων») που τον βοηθάει να επαναφέρει τη μνήμη του ώστε να προλάβουν το καταστροφικό φινάλε μιας σατανικής συνωμοσίας (φυσικά) που σχετίζεται με την «Κόλαση» του Δάντη.

Δείτε το νέο vlog της καινούργιας ταινίας του Tom Hanks  Δείτε το νέο vlog της καινούργιας ταινίας του Tom Hanks

Στο νέο vlog οι συντελεστές του φιλμ μαζί με το συγγραφέα των best sellers Νταν Μπράουν δηλώνουν την ικανοποίηση τους που άλλο ένα απαιτητικό ταξίδι έφτασε στο τέλος τους και δίνουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα που έλαβαν χώρα σε εντυπωσιακές τοποθεσίες της Φλωρεντίας, της Βενετίας, της Βουδαπέστης και της Κωνσταντινούπολης.

Στο φιλμ, που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου από τη Feelgood, εμφανίζονται ακόμη οι Μπεν Φόστερ («Το πρόγραμμα»), Ιρφάν Καν («Η ζωή του Πι») και Ομαρ Σι («Οι άθικτοι»). Την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Ντέιβιντ Κεπ, που είχε υπογράψει το σενάριο και της προηγούμενης ταινίας «Illuminati», ενώ στην παραγωγή εμφανίζεται το βαρύ όνομα του Μπράιαν Γκρέιζερ.

.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ