Κινηματογραφος

Οι ταινίες που αναζητά φέτος το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας

Αιτήσεις έως 1η Ιουλίου 2016

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319717-628831.jpg

Το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας συνεχίζει την διερεύνηση του ανθρωπολογικού κόσμου μέσα από την εικόνα και αναζητά ταινίες από ανθρωπολόγους (ή παρόμοιους χώρους), καθώς και φοιτητικές ταινίες στο πλαίσιο διατριβής ή εργασιών.

Το Φεστιβάλ αναζητά:

  • φοιτητικές ταινίες από ανθρωπολόγους (ή επιστήμονες συναφών ακαδημαϊκών πεδίων), οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ως διπλωματικές εργασίες ή ως μέρος τους.
  • ταινίες από ανθρωπολόγους (ή επιστήμονες συναφών ακαδημαϊκών πεδίων), οι οποίοι συνεχίζουν την κινηματογραφική τους αναζήτηση μετά από το μεταπτυχιακό ή/και διδακτορικό τους επίπεδο.
  • ταινίες από επαγγελματίες κινηματογραφιστές ή φοιτητές σχολών κινηματογράφου, οι οποίοι συνεργάστηκαν με ανθρωπολόγους ή άλλους κοινωνικούς επιστήμονες κατά τη δημιουργία της ταινίας.

Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις για ταινίες που έχουν ολοκληρωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι την 1η Ιουλίου 2016.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής (θα τη βρείτε εδώ: doc / pdf) και στείλτε την στο info@ethnofest.gr, και ένα DVD της ταινίας σας στην εξής διεύθυνση:

Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας

Τ.Θ. 66009

15501 Χολαργός

Αθήνα

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε ένα ιδιωτικό link για online screener της ταινίας, μαζί με την συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής, στο info@ethnofest.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ