Κινηματογραφος

Εσείς πώς προτιμάτε τον Μπεν Άφλεκ;

Ο γνωστός ηθοποιός έρχεται ως «Λογιστής» στη νέα του ταινία

112377-222532.jpg
Μαρίζα Μάντζιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128332-289505.jpg

Σε τι φάση προτιμάτε τον Μπεν Άφλεκ; Ως σύζυγο που τον κατηγορούν άδικα για την εξαφάνιση της γυναίκας του κι αυτός παίρνει το ύφος δαρμένο κουταβάκι, όπως ήταν στο «Gone girl»; nΩς υπερήρωα (Μπάτμαν) που κάνει τσαμπουκάδες με τον υπερήρωα της διπλανής πόρτας (Σούπερμαν) στο «Batman v. Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»; Ως πρώην πράκτορα της CIA ή ως πρώην της Τζέι-Λο;

Τώρα θα έχετε μία ακόμα εκδοχή του, σε φιλική προς τον χρήστη ταινία με τίτλο «Ο Λογιστής», που έρχεται το φθινόπωρο.

Λογιστής, αλλά με ιδιαίτερα χαρίσματα που τον οδηγούν σε μία μεγάλη περιπέτεια. Το «The Accountant» είναι ένα θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής σε σκηνοθεσία του Γκάβιν Ο’Κόνορ («Miracle», «Pride and Glory», «Warrior») σε σενάριο του Μπιλ Ντουμπουκέ. Δίπλα στον Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστούν η Άννα Κέντρικ, Ο Τζέι Κέι Σίμονς, ο Τζον Μπέρνθαλ και ο Τζον Λίθγκοου. Το φιλμ πρόκειται να βγει στις αθηναϊκές κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2016.

Στο σενάριο, ο Κρίστιαν Γουλφ (Άφλεκ) είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ (Τζ. Κ. Σίμονς), αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος (Άννα Κέντρικ) ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.

Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ